Paris Hilton, abuzată fizic de cadrele didactice din școala ei: „Încă am coșmaruri”

Paris Hilton, abuzată fizic de cadrele didactice din școala ei: „Încă am coșmaruri”

Paris Hilton, faimoasa moștenitoare a imperiului Hilton, a fost victima abuzului psihic și fizic.Starleta americanăa povestit cum a fost batjocorită și bătută în cadrul școlii care era menită să o trateze, după ce părinții ei au luat decizia de a o înscrie, de teamă că fiica lor petrecea prea mult timp în cluburile de noapte.

Paris Hilton dezvăluie că a fost abuzată la un internat

Noi dezvăluirișocante au ieșit la iveală din viața lui Paris Hilton. Vedeta a lansat de curând un documentar în cadrul căruiaa povestit detaliatdespre părțile mai puțin „glam” din viața ei, despre cum experiența trăită în cadrul Școlii Provo Canyon a traumatizat-o și o urmărește și în ziua de astăzi.

Unul dintre episoadele care au marcat-o cel mai mult a avut loc în urmă cu 20 de ani, atunci când părinții au trimis-o la Școala Provo Canyon, un centru privat de tratament pentru tinerii cu probleme.

Potrivit jurnaliștilor de la Los Angeles Times,părinții lui Paris Hiltonau luat această decizie de teamă că fiica lor petrecea prea mult timp în cluburile de noapte.

Paris Hilton a fost abuzată la școala menită să o trateze

Paris Hilton a vorbit fără perdea despre episoadele în care a fost agresată fizic și verbal de cadrele didactice din interiorul instituției de învățământ. Alături de ea, în momentul confesiunii, s-au aflat trei femei. De menționat este că cele toate cele trei femei suntfoste eleve la Provo Canyon. Paris Hilton se apropiasefoarte mult de acestea în acea perioadă.

Timp de multă vreme, Hilton nu vorbit cu nimeni despre experiența trăită la Provo Canyon. Asta s-a schimbat în timpul filmărilor pentru documentar, în momentul în care a mărturisit că a fost agresată atât fizic, cât și verbal în timpul liceului.

Starleta ainvitat trei femei la ea acasă, toate foste eleve la Provo Canyon de care ea s-a apropiat foarte mult.

„Sunt traumatizate ca mine și și-au ascuns povestea și nu au vorbit despre ea. Reunirea cu ele este aproape terapeutică. Nu voi vedea niciun psiholog, dar simt că discuțiile cu ele valorează cât un milion de ședințe de terapie”,a afirmat Paris Hilton, care a mărturisit că încă are coșmaruri din cauza experienței traumatizante pe care a îndurat-o în cadrul școlii Provo Canyon.

Documentarul „This Is Paris” în cadrul căruia Paris Hilton a relatat cum a fost abuzată a fost lansat luni și este disponibil, gratuit, pe Youtube.

Tags:
Ultima oră
22:03 - Romprest: „Mulțumim public tuturor operatorilor care au refuzat să fie atrași în acțiunile primarului”
21:39 - Mirel Rădoi, prima reacție după înfrângerea naționalei la Jocurile Olimpice: „Am suferit o lecție de fotbal”
20:51 - Avertismentul lui Anthony Fauci despre pandemia de COVID-19: „Direcția spre care ne îndreptăm este greșită”
20:22 - Slovacia a adoptat o lege care permite folosirea certificatului de vaccinare ca bilet de intrare în magazine şi alte spaţii
19:44 - CTP, critici dure la adresa naționalei de fotbal, umilită de Coreea de Sud cu 4-0: „Niște băieți făcuți grămadă, din care sare mingea ca din colțul mesei, neînstare să lege trei pase ca lumea”
19:13 - Încă un om a fost ucis de un urs, în România: Victima, un bătrân de 80 de ani din Mureș
19:02 - În aproape orice hotel din Europa turiștii fac dovada vaccinării, vindecării sau a unui test PCR. În România, autoritățile par liniștite. Expert: „Într-o lună același lucru se poate întâmpla și la noi”
18:18 - Tot mai multe țări au urmat exemplul Franței și au impus certificatul COVID-19 pentru accesul la hoteluri, restaurante sau terase. Măsura, discutată și în România
17:50 - Noi proteste masive în Franța împotriva vaccinării obligatorii sau a introducerii permisului COVID-19 pentru spațiile publice
17:22 - Dan Barna îi ceartă pe românii care vor relaxarea restricțiilor: „Avem un optimism nefundamentat în care credeam că tot ce păţesc ceilalţi nouă nu ni se va întâmpla”