Pepe divorţează de Raluca Pastramă. „Nu am avut încotro“

Pepe divorţează de Raluca Pastramă. „Nu am avut încotro“
foto: perfecte.ro

Pepe a făcut, luni seară, dezvăluiri referitoare la ce se întâmplă cu viaţa sa personală. Celebrul artist a postat pe Youtube un clip video în care şi-a anunţat fanii că divorţează de Raluca Pastramă, după 8 ani de căsnicie.

Pepe divorţează după 8 ani de căsnicie

După o relație de ani de zile, în care totul părea perfect, Pepe și Raluca au decis să își spună adio. Cei doi au ajuns la finalul poveștii, iar faimosulcântăreț a anunțat divorțul.

Îndrăgitul artista făcut anunțul public pentru a nu mai exista diverse speculații, confirmând astfel zvonurile conform cărora el și soția sa nu mai locuiesc împreună.

Pepe este un artist foarte apropiat de susținătorii săi, motiv pentru care a dorit să îi lămurească pe cei care au sesizat o ruptură între el și soția sa, prin intermediul unei filmări postate în mediul online.

”A hotărât să pună punct relaţiei”

Pepe și Raluca Pastramă și-au unit destinele în urmă cu 8 ani şi au împreună două fete care le moștenesc frumusețea.

Cei doi nu mai locuiesc împreună de mai bine de două săptămâni. Cu toate acestea, Pepe și Raluca vor păstra o relaţie civilizată de dragul celor doi copii, încheind relaţia la notar de comun acord, relatează Click.ro.

”Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează.

Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii.

Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate.

Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca”, a mărturisit Pepe în cadrul unui videoclip postat pe canalul său de Youtube.