Peter Imre, fostul director general de la Adevărul Holding, s-a stins din viață

Peter Imre, fostul director general de la Adevărul Holding, s-a stins din viață
Peter Imre, fostul director general de la Adevărul Holding, s-a stins din viață. Cunoscutul om de afaceri era bolnav de cancer. Sursa Foto: Facebook

Peter Imre, fostul director general de la Adevărul Holding, s-a stins din viață, vineri, la vârsta de 60 de ani. Omul de afaceri a murit într-o clinică din București după o lungă luptă cu cancerul, potrivit adevarul.ro.

Cunoscutul om de afaceri era bolnav de cancer

Peter Imre a fost unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România.

Acesta şi-a început cariera profesională în anul 1985, la Hertz Rent-A-Car Budapesta. În anul 1998 a devenit directorul Corporate Phillips Morris România şi Bulgaria, funcţie în care a lucrat până în 2009. În 2010 a fost numit director general la Adevărul Holding.

Peter Imre a publicat, în anul 2005, cartea „La restaurant cu Peter Imre”. El a fost căsătorit cu Marina Meleșcanu, fiica fostului ministru de Externe, Teodor Meleșcanu, cea despre care spunea că „a fost prima femeie mai interesată să mă facă pe mine fericit, decât să fie ea fericită”.

Viața să privată ascundea și o serie de drame. La 19 ani a fost diagnostricat cu cancer și fata pe care o iubea rămăsese gravidă.

A devenit mama copilului meu înainte să ne căsătorim. Tocmai fusesem diagnosticat cu o boală incurabilă, cancer, și mi se spusese că nu pot să am copii. Și chiar atunci femeia aceasta mi-a spus că voi fi tată! Dumnezeu știe ce face și trebuie lăsat să facă ceea ce trebuie. Sigur că, de atunci, medicina a evoluat, boală nu a mai fost ceea ce părea să fie, dar atunci, părinții mei au rugat-o pe Lacrima să lase copilul, cu atât mai mult cu cât eu aveam doar 19 ani și mi se spunea că voi muri în câțiva ani”, a povestit Peter Imre publicației Tango.

Urmăriți B1TV.ro și pe