Plajele din Grecia tot mai solicitate de vedetele românești. Lili Sandu și partenerul ei sunt pe insula Mykonos

Plajele din Grecia tot mai solicitate de vedetele românești. Lili Sandu și partenerul ei sunt pe insula Mykonos
Lili Sandu și partenerul ei sunt în vacanță pe insula Mykonos Foto: Instagram/@lilisandu_official

Lili Sandu și iubitul său formează un cuplu de admirat și au împreună un băiețel. Lili si-a dorit foarte mult să devină mamă, iar acum se poate numi o femeie cu adevărat împlinită. Acum cei doi au ales să se bucure de o vacanță de vis în Grecia.

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu, au ales să profite de timpul liber departe de meleagurile românești. Grecia este una dintre destinațiile aflate pe primul loc în preferințele românilor, alături de Turcia, astfel că și numeroase vedete aleg să se bucure de minunățiile și frumusețea acestui loc de vis.

Insula Mykonos a atras cuplul celebru în mrejele sale. Cei doi au ales să-și dedice timpul unul celuilat, așa că au lăsat copilul acasă, scrie Spy News.

„Am ajuns, câtă fericire! Am ajuns în vacanță.Cel mai tare. Solo, adică solo, fără copil, dar împreună. Yeeey!”, a postat Lili Sandu pe contul ei personal de Instagram

Prețul unui sejur în Mykonos

Insula Mykonos mai poartă și denumirea de insula distracțiilor. Potrivit agențiilor de turism, un sejur pe plajele ei aurii cu nisip fin și apă limpede,pornesc de la 1250 de euro pentru o persoană. Prețul include taxa pentru cazare și transport. Un sejur de șapte nopți poate atinge prețul și de 8000 de euro.

Foto: Instagram

În acest an, mai multe vedete au optat pentru Grecia, printre care Lidia Buble, Alex Bodi și iubita sau Loredana Groza.

Urmăriți B1TV.ro și pe