Premieră Netflix: Jamie Foxx și Snoop Dogg vânează vampiri și luptă cu gentrificarea în filmul „Day Shift”. Au și sindicat

Premieră Netflix: Jamie Foxx și Snoop Dogg vânează vampiri și luptă cu gentrificarea în filmul Day Shift. Au și sindicat
Day Shift - o fabulă despre cum bogații sug sângele societății. sursă foto: captură YT

În trailerul oficial al filmului Day Shift de la Netflix, Jamie Foxx este un tată muncitor dar căruia, chiar dacă muncește din greu, nu-i ajung banii și care în fiecare dimineață se îndreaptă cu greu spre slujba sa de curățător de piscine în San Fernando Valley pentru a-și putea crește fiica – sau cel puțin așa crede familia sa.

O fabulă despre gentrificarea care crește prețul imobiliarelor și bogați care sug sângele societății

Clorul și produsele de curățare pentru piscine sunt doar o fațadă pentru adevărata meserie a lui Bud Jablonski: vânător de vampiri. E și o luptă împotriva creșterii costului vieții în Los Angeles, pentru că Audrey San Fernando (Karla Souza) – care e agent imobiliar, vinde doar locuințe extrem de scumpe și doar vampirilor. O fabulă despre cum bogații sug sângele societății dacă vreți.

Bud, interpretat de Foxx, are un termen limită de o săptămână pentru a face rost de suficienți bani pentru taxele de școlarizare și aparatul dentar al fiicei sale.

„Vampirii, trăiesc printre noi”, îi spune el unui reprezentant sindical anxios, interpretat de Dave Franco. „Și nu sunt decât niște criminali.

Foxx joacă alături de Snoop Dogg, care pare să se fi rătăcit într-o lume a vampirilor dintr-un western, în rolul lui Big John Elliott.

Snoop Dogg, sursa foto: captură YT

Apoi mai este Dave Franco, cel care are nevoie de o slujbă suficient de mult încât să își asume cerințele de reprezentant sindical al vânătorilor care îi ucid pe strigoi, dar al cărui comportament stângaci și neîndemânatic ar fi mai potrivit pentru un loc de muncă mai puțin dinamic.

Day Shift marchează debutul regizoral al lui J.J. Perry, este produs de regizorul John Wick, Chad Stahelski, iar scenariul e scris de Shay Hatten și Tyler Tice. Premiera se va difuza pe Netflix, vineri, 12 august.

Urmăriți B1TV.ro și pe