Prezentatoarea Andreea Mantea, sfaturi pentru femeile care trec printr-o despărțire: „Suferă până nu mai poți, dă-te cu capul de pereți!”

Prezentatoarea Andreea Mantea, sfaturi pentru femeile care trec printr-o despărțire: „Suferă până nu mai poți, dă-te cu capul de pereți!”
Sursa Foto: Instagram/@andreeamantea

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii” de la Kanal D, a oferit o serie de sfaturi tuturor femeilor care trec printr-o despărțire.

De-a lungul timpului, frumoasa brunetă s-a confruntat cu mai multe situații neplăcute în viață, printre care se numără și o serie de despărțiri dureroase.

Andreea Mantea oferă sfaturi femeilor care trec printr-o despărțire

Astfel, Andreea Mantea a venit cu o soluție de-a dreptul uimitoare pentru ca toate femeile să fie mai fericite în cele din urmă, notează cancan.ro.

De curând, vedeta a dezvăluit într-un interviu care este cea mai bună metodă de a trece peste un moment critic de acest fel.

„Suferă până nu mai poți, dă-te cu capul de pereți, ia-i hainele, taie-le, distruge-i mașina, sparge-i parbrizul”, a declarat Andreea Mantea într-un interviu.

După ultimele despărțiri, Andreea Mantea a ales să rămână singură o perioadă și să își concentreze toată atenția asupra fiului său.

Aceasta își crește singură copilul și are grijă ca David să aibă parte de o educație aleasă. Prezentatoarea show-ului matrimonial de la Kanal D recunoaște că este o mamă exigentă, însă este și extrem de iubitoare.

„Evident că sunt mândră de el, dar nu îl recompensez pentru aceste lucruri, ci pentru altele. Doar îl felicit pentru că el mă întreabă mereu dacă sunt mândră de el. Nu știu de unde are treaba asta, cred că de pe la școală e. Îl recompensez pentru alte lucruri, dacă mănâncă foarte sănătos, dacă își face antrenamentul cum trebuie, pentru că a început să fie puțin neserios. El face kickboxing și înot. Am ajuns să îl recompensez pentru alte lucruri și cred că și lui îi convine”, a declarat Andreea Mantea pentru Kanal D.

Urmăriți B1TV.ro și pe