Prezentatoarea TV, Alina Pușcaș, este internată în spitalul militar din Otopeni. Ce mesaj le-a transmis aceasta fanilor săi

Prezentatoarea TV, Alina Pușcaș, este internată în spitalul militar din Otopeni. Ce mesaj le-a transmis aceasta fanilor săi
FOTO: Facebook: Alina Pușcaș

Alina Pușcaș, predentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva a postat în mai multe story-uri rezultatele analizelor primite. Aceasta se află sub supravegherea medicilor, după ce a fost infectată cu noul coronavirus, însă soțul ei are grijă să îi aducă zâmbetul pe buze.

Alina Pușcaș a fost infectată cu noul coronavirus, după ce a luat contact cu colegii de la emisiunea Te cunosc de undeva!

„Mi se pare foarte tare că voi primi în curând două felii de pizza, pentru că doar atât am acceptat să primesc, de la medicii de aici. Se pare că o dată pe săptămână, cel mai important om de aici, cel care conduce această unitate, le face o bucurie și comandă pizza pentru toată lumea. Mi se pare incredibil și foarte frumos ca gest și tocmai de aceea m-am mobilizat și eu și voi face același lucru. Chiar de aici, din interior, voi da și eu niște telefoane și voi face cumva să îi bucur și eu pe ei. Sunt oameni care merită toată atenția mea și a noastră, celor care suntem internați aici, pentru că ei stau o săptămână complet aici, o săptâmână nu se întâlnesc cu familia deloc”, a transmis Alina Pușcaș pe rețelele de socializare,scrie libertatea.ro.

Alina Pușcaș a făcut testul joi, însă a menționat că nu a avut niciun fel de simptom: nu a tușit, nu a avut febră, dureri de cap sau musculare.

„Am făcut testul ieri și am fost confirmată: sunt pozitivă. Sunt pozitivă cu acest nemilos COVID-19 care, se pare, a fost cu mine foarte simpatic, pentru că nu mi-a oferit nici măcar un simptom. Nu am tușit o dată, nu am avut febră, nu am avut dureri de cap, nu am avut dureri musculare. M-am simțit perfect…, a spus Alina Pușcaș.

O altă surpriză de care a avut parte Alina Pușcaș a venit din partea soțului, care i-a trimis un buchet superb de flori, iar prietenii – mâncare sănătoasă. Vedeta este răsfățată și optimistă că va trece repede și cu bine peste acest episod din viața ei.

Cine este Alina Pușcaș și cum a început cariera ei?

Frumoasa actriță a urmat cursurile Facultății de Turism din cadrul Universității Româno-Americane. Alina Pușcaș și-a început cariera ca manechin în cadrul agenției MRA Models, ca apoi să lucreze în turism, la hotelurile Novotel și Concordia. Viața Alinei Pușcaș s-a schimbat atunci când s-a prezentat la un casting pentru un rol principal într-un serial TV. Acel serial se numea ”Narcisa sălbatică” și avea să fie serialul care a propulsat-o ca vedetă. Alina nu avea experiență ca actriță, dar producătorii au avut încredere în ea și au ales-o pentru rolul principal. Serialul telenovelă a avut succes și ziarele au scris îndelung despre scenele sexy în care Alina Pușcaș apărea în sânii goi. Din păcate, Alina nu a mai primit alte roluri după terminarea serialului. Antena 1 a fost impresionată de carisma Alinei și de faptul că era foarte muncitoare, așa că producătorii i-au oferit rolul de prezentatoare TV pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva”.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe