Primele declarații ale lui Anghel Damian despre relația cu Theo Rose: „E o relație asumată”

Primele declarații ale lui Anghel Damian despre relația cu Theo Rose: „E o relație asumată”
Foto: Instagram

Anghel Damian și Theo Rose au fost surprinși în timp ce sărutau, ulterior, artista a confirmat relația.a venit rândul actorului să adauge ceva la acest capitol.

Vestea că Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu a suprins pe toată lumea, mai ales că despre cei doi artiști se știa că au relații bine sudate cu partenerii lor. După ce Theo Rose a confirmat relația cu Anghel Damian, a venit și rândul regizorului să aibă o primă reacție.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Anghel Damian (@angheldamian)

Primele declarații ale lui Anghel Damian despre noua relație

Întrebat, acum ceva timp, dacă se va căsători cu Lia Bugnar, Anghel Damian spunea că oricum ei se poartă ca într-o căsnicie, nu au nevoie neapărat de acte. Dar viața a luat o altă direcție. Regizorul a găsit fericirea alături de Theo Rose, scrie Viva.

Recent, cei doi artiști au fost surprinși în timp ce se sărutau, fapt care a stârnit un val de reacții în mediul online. Cântăreața a clarificat situația și a precizat că nu este vorba de înșelat, ci decizia de a se despărți de Alex a venit în urmă cu mai mult timp.

„Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut” a declarat Anghel Damian.

Reacția Liei Bugnar după ce Theo Rose și Anghel Damian au confirmat relația

Lia Bugnar nu a vrut să comenteze nimic despre subiectul actual.

„Nu te cunosc personal, nu știu nimic despre tine, nu am băut niciodată o cafea. Deci de ce ți-aș vorbi despre viața mea personală? Nu înțeleg de ce mă suni, din moment ce nu ne cunoaștem personal. O zi bună!”, a fost reacția ex-partenerei lui Anghel Damian.

Urmăriți B1TV.ro și pe