Theo Rose, dezvăluiri cutremurătoare despre despărțirea de Alex Leonte și relația cu Anghel Damian

Theo Rose, dezvăluiri cutremurătoare despre despărțirea de Alex Leonte și relația cu Anghel Damian
Foto: captura video.

Theo Rose se află în centrul unui nou scandal. Vedeta fiind surprinsă, recent, în ipostazele tandre alături de Anghel Damian. Artista se topea în brațele acestuia și radia de fericire. Imaginile au stârnit reacții aprinse în mediul online. Cântăreața a fost nevoită să le comenteze și să vină cu o reacție.

Theo Rose, dezvăluiri surprinzătoare

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta, ne-am despărțit în primul rând pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să ne fim alături unul altuia.

Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și corectă cu Alex, el vă poate confirma chestia asta”, a mai mărturisit Theo Trandafir.

Theo Rose și Alex Leonte și-au spus adio după cinci ani de relație. Fostul bărbat din viața ei era nimeni altul decât nepotul unei alte vedete celebre, Nea Marin Barbu. Se pare că Theo Rose, cât și Alex Leonte s-ar fi despărțit „pe cale amiabilă”, ruptura dintre ei producându-se cu ceva timp în urmă.

După ce și-au spus marele adio, îndrăgita artistă a fost surprinsă în brațele altui bărbat. Cântăreața se iubește cu nimeni altul decât cu șeful ei de pe platourile de filmare de la Clanul.

Artista s-a cuplat cu șeful ei

După ce au apărut în presă imagini cu noul ei iubit, Theo Rose a decis să vorbească despre subiectul despărțirii și să lămurească ce s-a întâmplat, de fapt.

Anghel Damian a mărturisit că s-a organizat un casting și a avut responsabilitatea de a alege actorii potriviți. Acesta susține artista l-a surprins cu talentul său actoricesc și rolul ei din serial nu a fost creat special.

„Ea nu a luat rolul pentru că este Theo Rose, a fost cea mai bună actriță pe acel personaj. A fost o revelație. Evident, nu o știi din perspectiva asta, o știi din perspectiva publică, e o cântăreață arhicunoscută, mereu în trend, dar nu știi ce capacități actoricești are. Le intuiești. Pur și simplu a fost o surpriză. Adică sunt actrițe tinere care joacă și teatru și film, dar nu au fost la nivelul ei”, a declarat Anghel Damian pentru EGO.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe