Puțină lume știe ce notă a luat Andreea Bălan la examenul maturității: „Credeam că asta e normalitatea”

Puțină lume știe ce notă a luat Andreea Bălan la examenul maturității: Credeam că asta e normalitatea
FOTO: Instagram: Andreea Bălan

În ultimele luni, Andreea Bălan a apărut destul de des în spațiul public în urma separării de George Burcea. Dincolo de succesul de care se bucură acum, Andreea Bălan a trecut prin momente dificile. Puțini cunosc însă detalii despre copilăria artstei și despre cum a excelat aceasta la capitolul studii. Într-un interviu, artista a mărturisit momente dureroase din copilăria sa.

Pentru familia Andreei, scena a contat mai mult decât bucuriile copilăriei, așa că artista a fost nevoită să sară peste niște pași importanți pentru a ajunge la viața de succes pe care o are acum, scrie a1.ro.

”Când iei un copil de 10 ani și îl pui pe scenă, el nu știe care sunt celelalte opțiuni. Nu știe că de fapt trebuie să se joace cu papușile, să meargă cu bicicleta în parc, să joace șotronul. Eu nu știu să merg pe bicicletă și nu am avut niciodată păpuși Barbie. Credeam că asta e normalitatea, sa urc pe scena, sa cant cum mi se spune, sa fiu un robotel care executa si daca nu o faceam bine, eram pedepsita”, spunea Andreea Bălan.

Andreea Bălan a luat note mari la examenul de Bacalaureat

Andreea Bălan a fost elevă la liceul ”Ion Luca Caragiale”, iar în ciuda faptului că era plecată destul de des pentru a-și susține concertele, aceasta a reușit să obțină note destul de mari la examenul de Bacalaureat.

La Limba și Literatura Română, vedeta a obținut nota 8,75, iar laMatematică a luat 9,10.Deși pare greu de crezut, cea mai mare notă a fost luată laChimie, 9,40.

Andreea Bălan i-a impus reguli stricte lui George Burcea

Actorul va trebui să se testeze o dată la trei luni, dacă vrea să-și vadă copiii, pe Ella și pe Clara. Asta pentru că George Burcea a fost prins cu consum de droguri, având acum dosar penal. Iar Andreea nu vrea ca în preajma fetițelor să se afle un tată care ar consuma substanțe interzise. Iar o testare antidrog ar alunga, imediat, temerile.

“George a lăsat mult de la el în ultima vreme, suportă multe, doar că Andreea să se răzgândească și să accepte custodia comună. De curând au avut o discuție mai puternică, iar ea i-a spus că dacă dorește să își vadă fiicele, va trebui să se supună unui test antidrog o dată la trei luni. Că ea nu îi va da acordul să plece cu fetele nici până la colțul străzii, atâta timp cât acțiunile lui le poate pune pe ele în pericol”, a dezvăluit o sursă din anturajul Andreei și a lui George.

Artista îl accepta din nou pe George în viața ei. Andreea Bălan i-a impus reguli stricte lui George Burcea, dacă vrea să-și mai vadă copiii. El va trebui să facă, o dată la trei luni, testul antidoping. Însă prima decizie neașteptată din partea Andreei a venit la scurt timp după despărțire.

„Nu este nimic neobișnuit în asta. Fetițele trebuie duse la mare, trebuie să se bucure de vară. Și cel mai important este să meargă împreună cu ambii părinți. Da, vor merge în vacanțe toți patru. Doi adulți pot pleca undeva și în calitate de prieteni, nu trebuie neapărat să fie un cuplu. Mă rog, în aceste mici escapade va merge și mama Andreei, deci vor merge toți cinci”, au declarat surse din anturajul celor doi.

Urmăriți B1TV.ro și pe