Radu Micu, povești din culisele serialului „Otomanii”. Este unul din cei doi români care joacă în producția difuzată pe Netflix: „Ce visam noaptea a doua zi dimineață aveam”

Radu Micu, povești din culisele serialului Otomanii. Este unul din cei doi români care joacă în producția difuzată pe Netflix: Ce visam noaptea a doua zi dimineață aveam

Radu Micu este unul dintre cei doi actori români care joacă în serialul „Ascensiunea Imperiilor: Otomanii”, difuzat pe Netflix.

Actorul a povestit prin ce a trecut la filmări și cum s-au purtat turcii cu el, în timpul celor trei luni petrecute la Istanbul.

Radu Micu, unul dintre cei doi români care joacă în „Otomanii”

Filmările pentru serialul „Otomanii” au avut loc în Istanbul, iar Radu Micu mărturisește că a fost o perioadă memorabilă pentru el. Acesta a dezvăluit că el, de fapt, a fost la casting pentru rolul lui Vlad Țepeș, însă a dat viață personajului Dimitrie, mâna dreaptă a lui Țepeș.

Producția a fost filmată în Istanbul, iar aceștia au stat acolo timp de aproximativ 3 luni, unde au făcut inclusiv luptele, antrenamentele și toate repetițiile necesare serialului. Actorul ieșean susține că a fost o experiență memorabilă, fiindcă a reușit să-și creeze niște amintiri pe care nu le va uita vreodată.

Cum s-a simțit actorul român la filmări

„A fost foarte tare toată experiența, mai ales că tot sezonul a fost filmat acolo, în Istanbul, iar echipa de producție ne-a ținut pe toată perioada filmărilor acolo, la Istanbul. Pot spune că timp de trei luni au avut grijă să nu ne lipsească nimic, au avut grijă să ne simțim ca acasă. Ne-am simțit foarte bine și plus de asta ne-au pus la dispoziție cam tot ce ne-am dorit.

Ce visam noaptea a două zi dimineață aveam. În special pentru rol, pentru antrenamente, pentru repetiții și toate lucrurile astea. Ne-au facilitat niște lucruri pe care nu le-am întâlnit la toate filmele.”, a povestit Radu Micu, potrivit Viva!.

„Au avut buget, nu a fost pe sărăcie făcut și nu a fost ca în România, când ți se spune că nu-i buget. Pot să spun că e altă mentalitate, am stat trei luni în Istanbul și m-am apropiat destul de bine de turci, am stat undeva în oraș, nu retras prin provincie”, a mai dezvăluit actorul român.

Urmăriți B1TV.ro și pe