Raluka, apariție incendiară. Cum s-a pozat ex-jurata „SuperStar” în vacanță

Raluka, apariție incendiară pe plajă. Foto: Facebook/Raluka.

2021 a fost un an dificil pentru Raluka. Interpreta a avut un program extrem de aglomerat. Vedeta s-a implicat în diferite proiecte și nu reușea să se odihnească.

Raluka îndrăzneață ca niciodată

Artista și-a luat un răgaz și a plecat în vacanță. Raluka nu încetează să posteze imagini seducătoare. Fanii o invidiază pentru luxul în care trăiește.  Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Jennifer Lopez, dată dispărută de echipa de producție. Ce riscă vedeta

Raluka s-a pozat în costumul de baie, care îi etalează formele și îi accentuează corpul tonifiat. Imaginile au făcut ravagii în mediul online și au strâns mii de like-uri.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Raluka (@ralukaofficial)

Interpreta nu a dezvăluit numele bărbatului cu care a plecat în vacanță. Artista fiind mai rezervată atunci când vine vorba de viața personală. Urmăritorii Ralukăi sunt curioși să afle numele celuia care o face fericită. Internauții au câteva presupuneri și vor să afle răspunsul vedetei.

„Nu am iubit, sunt singurică de ceva vreme. Oricum, la cât de multă treabă am, nu cred că aș avea timp pentru nici un iubit în momentul ăsta”, a afirmat, acum ceva jurata de la SuperStar.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Raluka (@ralukaofficial)

Raluka a trecut prin clipe teribile în Turcia

Raluka a mai fost plecată în Turcia, însă, motivul deplasării a fost foarte trist. Vedeta a petrecut 12 ore în spital. Mama artistei a ajuns pe mâna medicilor.

„Doctorii de aici sunt niște oameni de milioane, cu suflet mai mare decât ne putem închipui noi vreodată. Da, vreau aici să îi mulțumesc prietenului meu Ensar Duman, care mi-a recomandat acest spital, unde sperăm să reușim să găsim cea mai bună soluție pentru îmbunătățirea stării mamei mele”, a scris Raluka pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Raluka (@ralukaofficial)