Antena 1, decizie radicală. Ce se întâmplă, de fapt, cu Chefi la cuțite și când revine Gina Pistol pe micul ecran

Antena 1, decizie radicală. Ce se întâmplă, de fapt, cu Chefi la cuțite și când revine Gina Pistol pe micul ecran / Foto: Instagram / Chefi la cuțite

Antena 1 a pregătit o adevărată surpriză pentru fanii Chefi la cuțite. Emisiunea vine cu o ediție specială la care vor participa concurenții Asia Express. Totodată, Gina Pistol revine și ea pe micul ecran, în platoul în care cei trei chefi o așteaptă cu sufletul la gură.

Mai multe imagini cu participanții de la Asia Express în platoul Chefi la cuțite, descoperiți în galeria foto de AICI!

Antena 1, decizie radicală pentru Chefi la cuțite

Postul a luat o decizie radicală și a pregătit o ediție specială, ce se va difuza în curând. Concurenții de la Asia Express vin în platoul Chefi la cuțite,pe 29 și 30 noiembrie. Cele nouă echipe care au mers pe Drumul Împăraților vin în platoul emisiunii culinare unde vor fi nevoiți să îi impresioneze pe jurații Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

Citiți și: Traume în familia lui Adrian Văncică, din cauza rolului „Celentano” din Las Fierbinţi: „Mi-a zis că nu vrea să mai vadă beţivi nici măcar la TV”

Alexandra Ungureanu și mama ei, Shift și Connect-R, Zarug și Lorelei, Ptrizia și Franci, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Natanticu și Lizi, Lidia și Estera, Emi și Cuza, Mihai Petre și Elwira vor da tot ce au mai bun ca să îi impresioneze pe chefi.

Citiți și: Mihai şi Adela din serialul de la Antena 1 formează un cuplu şi în viaţa reală? Ce relație este, de fapt, între cei doi

Cea mai mare provocarea va veni chiar de la gazda emisiunii, care îi va anunța că trebuie să pregătească un fel de mâncare tradițional.

Când revine, de fapt, Gina Pistol la Chefi la cuțite

Gina Pistol vine și ea cu o surpriză pentru show-ul Chefi la cuțite. Blondina revine pe micul ecran, spre marea surpriză a juraților, dar și a concurenților. Sezonul 4 de Asia Express a fost prezentat de către Gina Pistol, iar Chefi fără limite, noul proiect marca Antena 1 va avea aceeași gazdă, având în vedere că Gina abia ce a adus pe lume o fetiță.

Nu se știe în prezent dacă iubita lui Smiley va revenit de tot la filmări, sau este vorba doar despre o excepție pentru ediția specială de la finalul acestei luni.

Citiți și: Irina și Răzvan Fodor sunt de nedespărțit. Cum s-a schimbat viața vedetelor

„Dragii mei dragi, Asia Express gătește!”, le-a spus Gina concurenților, imediat ce a pășit în platou. Cele 9 echipe de la Asia Express vor fi împărțite și vor găti alături de cei trei chefi.