Raluka, despre drumul lung spre succes: „Provin dintr-o familie modestă”

Raluka a trecut prin mai multe greutăți. Foto: Facebook/Raluka.

Raluka și-a îndeplinit visul din copilărie și a devenit una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul românesc. „Never give up”, „Ieri erai”, „Doua inimi”, „Temperatura” sunt doar câteva hituri din repertoriul artistei. Tânăra a muncit enorm și a reușit să-și construiască o carieră de invidiat.

Dezvăluiri cutremurătoare despre trecutul ex-juratei de la „SuperStar”

Foarte puțini știu că Raluka a avut o viață zbuciumată și a trecut prin mai multe greutăți ca să obțină statutul de vedetă. Aceasta a povestit, recent, în cadrul unui interviu despre diferite obstacole cu care s-a întâlnit la începuturile carierei și a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre trecutul său. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Radu Vâlcan a slăbit enorm. Fanii nu îl mai recunosc

„Familia este totul pentru mine, ocupă primul loc în viața mea. Copilăria mea a fost una frumoasă, am niște părinți minunați, care uneori au fost exigenți cu mine pentru a mă proteja. Ai mei au făcut tot posibilul ca eu să fiu prezentă la toate concursurile și festivalurile de muzică, au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a mă ajuta, chiar dacă viața nu a fost tocmai ușoară pentru ei„, a mărturisit Raluca pentru Viva.

Ce i-a lipsit în copilărie

Raluka a recunoscut că a crescut în condiții modeste. Familia vedetei a investit mult în formarea ei. Părinții au crezut în potențialul fetei. Tatăl acesteia fiind nevoit să plece  la muncă în altă țară.

„Tati a fost plecat o perioadă din țară, a muncit în străinătate, în timp ce mama se ocupa de mine și de sora mea. Mă ducea la toate concursurile și mă impulsiona mereu, astfel încât să le câștig pe toate. Așa este, provin dintr-o familie modestă căreia, dacă i-au lipsit anumite lucruri materiale, nu i-au lipsit niciodată iubirea, devotamentul și susținerea”, a mai adăugat Raluka pentru sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe