Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au spus adio după un an de relație, chiar în prag de Sărbători: „Nu ne mai vorbim de destul timp”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au spus adio după un an de relație, chiar în prag de Sărbători: „Nu ne mai vorbim de destul timp”
Sursa: Instagram/Catalin Cazacu

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit după un an de relație. Cu toate că nu este pentru prima dată când cei doi se ciondănesc, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a transmis că nici măcar nu-și mai vorbesc de două săptămâni.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit

Deși sunt logodiți, unele detalii indică o nouă ceartă între cei doi parteneri. Ramona Olaru este cunoscută pentru spontaneitatea sa în mediul online, iar în momentul în care are ceva de spus, nu se ascunde după degete.

Se pare că asistenta TV nu știe nimic despre iubitul său. Cât despre motivul despărțirii, vedeta nu a oferit prea multe detalii, însă a menționat că nu s-au certat și a luat această decizie când era calmă.

Habar nu am ce face. Jur pe roz! Momentan nu știu absolut deloc ce face. Nu ne-am certat, dar nu ne mai vorbim de destul timp. Nu o să fac un anunț acum, probabil la vremea potrivită o să-l fac. Momentan, e bine așa cum e situația. Nu mă caută. Chiar nu știu ce face. Eu nu o să-l caut niciodată. Am altă treabă în acest moment.

Mă ocup de mine. Drum drept. Tot timpul suferi, dar după o vârstă, faci altfel, vezi lucrurile altfel și faci ce îți e ție bine. Suntem tot oameni, chiar dacă suntem persoane publice. Lucrurile nu ies întotdeauna așa cum îți dorești.

Dumnezeu îți dă ceea ce ai nevoie, nu ce îți dorești! Nu pot să spun că am greșit eu sau el. Unele lucruri nu ies așa cum vrei, atât pot să spun. Am fost împreună un an”, a spus Ramona Olaru la Antena Stars, potrivit libertatea.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe