Reacția uluitoare a lui George Clooney la vestea că Amal Alamuddin e însărcinată: „Oh, la naiba”

George Clooney e un soț exemplar. Foto: Facebook/Amal Clooney

George Clooney este un soț exemplar. Actorul s-a cumințit și petrece mult timp în sânul familiei.

Ce se întâmplă în familia lui George Clooney

Vedeta de la Hollywood a fost invitată, recent, la podcastul WTF with Marc Maron, unde a vorbit despre cele mai emoționante și fericite momente din viață.

Actorul spune că nu și-a propus să se căsătorească și era mulțumit de relații ocazionale pe care le-a avut pe parcursul vieții. Se pare că Amal i-a schimbat mult percepția.

„Ascultă, nu am vrut să mă căsătoresc”, a spus actorul de 60 de ani. „Nu am vrut să am copii. Și atunci această ființă umană extraordinară a intrat în viața mea și m-am îndrăgostit nebunește. Apoi am știut din momentul în care am cunoscut-o că totul avea să fie diferit”, a mărturisit George Clooney.

Cum au decis să devină părinți

Potrivit acestuia, apariția gemenilor a fost o mare surpriză. Actorul nu se aștepta să devină tătic. Mai multe poze vezi în galeria foto de AICI.

„Există acel moment în care mergi la medic și scoate această bucată de hârtie care este o sonogramă și spune: Iată!, iar tu spui: Este un băiețel. Eu zic: Băiețel, fantastic! Și ei au spus: Și cealaltă este fată, iar eu am spus: Oh, la naiba!”, a afirmat actorul.

Gemenii Ella și Alexander au împlinit patru ani. Starul spune că familia lor s-a mărit după ce soții s-au inspirat de la exemplu prietenilor apropiați familiei.

„Deci eram căsătoriți de aproximativ un an și am mers acasă la niște prieteni și ei aveau un copil acolo, care era zgomotos și neplăcut, iar eu am spus: Doamne! Am ieșit afară să ne plimbăm. Și ea nu se gândise niciodată la asta, într-adevăr. Și apoi a spus: Suntem teribil de norocoși în viață. Și i-am spus: Da, suntem norocoși că ne-am găsit. Ea a spus: Se pare că norocul ar trebui să fie împărțit cu alți oameni”, a conchis actorul.

Ultima oră
23:45 - Șeful marinei germane a demisionat după ce a declarat că Peninsula Crimeea „este dusă” și că „probabil” Vladimir Putin merită respect
23:19 - SUA nu organizează la ora actuală evacuarea cetățenilor americani din Ucraina, spune Washingtonul: „Sunt disponibile zboruri comerciale pentru a sprijini plecările”
22:52 - VIDEO. Imagini simbolice pe Palatul Victoria la 160 de ani de la primul Guvern al României. Nicolae Ciucă: Guvernul trebuie să rămână punct de sprijin pentru cetățeni și pentru celelalte instituții ale statului
22:36 - Kievul acuză Germania că „îl încurajează” pe Vladimir Putin să atace Ucraina. Dmytro Kuleba, nemulțumit de refuzul Berlinului de a livra ajutor militar
22:08 - Edi Iordănescu recunoaște că „sunt șanse foarte mari” să devină noul selecționer la naționalei. Mihai Stoichiță (FRF): În principiu s-au pus la punct toate treburile
21:49 - Titus Corlățean: România a devenit deranjantă pentru Rusia când a aderat la Alianța Nord-Atlantică. Nu mai suntem parteneri NATO, ci suntem NATO și beneficiem de clauzele de securitate colectivă (VIDEO)
21:21 - Prefectul Alexandra Văcaru susține că „va recurge la toate remediile legale în vederea asigurării climatului de securitate” în București
21:06 - Misiune NATO de supraveghere aeriană în Bulgaria, în contextul tensiunilor cu Federația Rusă
20:43 - Stelian Bujduveanu: Greva ilegală de la STB a blocat o capitală, iar a negocia cu sindicatul este ca și cum ai negocia cu teroriștii care iau ostatici. Vom continua reformele din STB cu salariații de bună credință
20:22 - Vasile Bănescu (BOR): În absența valorilor tari, o societate face implozie. Omul de astăzi nu mai are legătură cu omul curajos de altădată care a trecut prin necesitudini crunte ale istoriei (VIDEO)