Ce relație are Ștefan Bănică Jr. cu fiul său Radu: „Este aproape de momentul în care își ia viața în propriile mâini”

Ce relație are Ștefan Bănică Jr. cu fiul său Radu: „Este aproape de momentul în care își ia viața în propriile mâini”
FOTO: Instagram: Stefan Banica Junior Oficial

Radu, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. este un tânăr de 18 ani, extrem de talentat. Până acum băiatul al artistului a jucat pe scena Teatrului de Comedie și în câteva filme, iar în mai multe rânduri a apărut în videoclipurile tatălui său, ultimul fiind pentru piesa „Până la cer”.

Radu Bănică este băiatul lui Ștefan Bănică Jr. din relația cu Camelia Constantinescu. O fire discretă, prima femeie care l-a făcut tată pe celebrul artist apare foarte rar în public și nu este activă pe rețelele de socializare. Din contră, ea a preferat să rămână în umbră și să se bucure de intimitate.

Ștefan și Camelia nu au fost căsătoriți, însă au avut o relație de cinci ani, timp în care a venit pe lume și primul moștenitor al artistului în vârstă de 52 de ani. Radu și tatăl său au o relație bună, tânărul adolescent călcându-i pe urme.

Pe lângă Radu, Ștefan Bănică mai are doi copii, Violeta, din căsnicia cu Andreea Marin și Alexandru, alături de Lavinia Pârva.

Talentul, moștenit de la Ștefan Bănică Junior

Având în vedere că în această perioadă cursurile elevilor se țin online, Radu petrece mult timp acasă, iar recent s-a filmat cântând alături de o colegă de clasă, relatează Okmagazine.ro. Băiatul cel mare al lui Ștefan Bănică este un copil extrem de talentat, iar pasiunile lui se îmbină perfect cu moștenirea de familie.

Băiatul lui Ștefan Bănică recunoaște că a moștenit talentul de la tatăl său și mai mult decât a povestit în mai multe rânduri că deși îi place să cânte, marea sa pasiune rămâne teatrul. Adolescentul în vârstă de 18 ani se concetrează în prezent pe actorie, așa cum a povestit în mai multe rânduri.

„Am moştenit talentul, îmi place foarte mult să cânt, am făcut pian foarte mulţi ani, am făcut şi cursuri de dans cu Elwira Petre, soţia lui Mihai Petre, mi-ar plăcea să mă arunc şi în industria muzicală, dar deocamdată s-a ivit teatrul primul şi mă voi focusa pe el”, a povestit băitaul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior pentru Libertatea, citează Okmagazine.ro.

Relația dintre Ștefan Bănică și Raadu – artistul își susține fiul

Ștefan Bănică este bucuros că își poate ajuta toții copiii. Relația cu Radu este una foarte specială, iar artistul este conștient că băiatul său este acum un adolescent matura, capabil să își ia viața în propriile mâini.

„Pe copiii mei îi învăţ să-şi susţină ideile, să creadă în ele şi să-şi asume ceea ce fac. Alexandru e prea mic deocamdată, Violeta este un copil extrem de inteligent şi cu idei creative, iar Radu Ştefan este aproape de momentul în care îşi ia viaţa în propriile mâini. Să dea Dumnezeu să facă toţi trei ce le place în viaţă”, a declarat fostul jurat de la Dansez pentru tine,potrivit publicației citate anterior.

Artostul în vârstă de 52 de ani se bucură de o relație cu totul și cu totul deosebită cu băiatul său cel mare. Radu a apărut recent în videoclipul piese „Până la cer” și a urcat alături de tatăl său pe scena de la Sala Palatului, la ultimul Concert de Crăciun.

Urmăriți B1TV.ro și pe