Restaurantul Deliei încasează sume uriașe, de Revelion. Vedeta poate să renunțe la scenă

Foto: Facebook/Delia.
Delia este o femeie de succes. Blondina reușește să combină viața profesională cu cea personală. Artista se descurcă cu „brio” cu ambele roluri.

Delia câștigă zeci de mii de lei într-o noapte

Vedeta deține și un restaurant situat în centrul capitalei. Aceasta afacere îi aduce sume uriașe de bani. Vedeta poate să renunțe la scenă și să se întrețină cu câștiguri alternative. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.
Localul vedetei se bucură de aprecierea clienților. În incinta acestuia se organizează petreceri grandioase, iar proprietară încasează zeci de mii de lei. Prețurile devin și mai mari în noaptea dintre ani. Românii sunt pregătiți să plătească câte 2.500 de lei ca să se distreze la pub-ul artistei.

Delia și-a luat o pauză

Delia Matache știe să muncească enorm, dar știe și să se relaxeze. Vedeta a decis să se refugieze, recent, pe o insulă și să petreacă câteva zile în liniște, savurând peisajele magice.

Delia se bucură de aprecierea publicului și se implică în diferite proiecte. Acesta poate fi urmărită pe platourile emisiunilor „iUmor” și „XFactor”. Se pare că, uneori, vedeta are nevoie de pauză ca să-și încarce bateriile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu