S-A TERMINAT! Harry, Meghan, dar și Prințul Andrew au primit lovitura de graţie. Măsura FINALĂ luată de familia regală britanică

S-A TERMINAT! Harry, Meghan, dar și Prințul Andrew au primit lovitura de graţie. Măsura FINALĂ luată de familia regală britanică
FOTO: Hepta.ro

Curatenie generala la Casa Regala! Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a decis să-i elimine pe prinţul Andrew şi pe ducii de Sussex, prinţul Harry şi Meghan Markle, de pe site-ul familiei regale, relatează La Vanguardia.

Site-ul Windsor oferă acum doar opţiunea de a accesa doar conturile reţelelor de socializare ale reginei (unde apar informaţii şi despre ceilalţi membri ai casei regale), ori site-urile palatului Kensington şi Clarence House, dedicate ducilor de Cambridge, prinţul William şi soţia sa Kate Middleton, şi respectiv prinţului Charles şi soţiei sale, Camila Parker-Bowles, ducesă de Cornwall.

Prinţul Andrew s-a dat singur la fund

În urmă cu câteva săptămâni, prinţul Andrew şi-a închis contul oficial ca duce de York, în încercarea de a trece cât mai neobservat după ce a fost implicat în cazul traficantului de minore Jeffrey Epstein, scandal ce l-a obligat să se retragă din funcţiile oficiale de membru al casei regale britanice.

Harry şi Meghan, tot mai străini

În cazul lui Harry şi Meghan, interdicţia de a folosi cuvântul „regal” în urmă cu câteva luni, ca parte a ieşirii lor oficiale din familia regală britanică îi va obliga să desfiinţeze fundaţia pe care au creat-o după ce au renunţat la cea pe care o aveau impreuna cu ducii de Cambridge cu care relaţiile s-au deteriorat.

Potrivit presei canadiene, la sfârşitul lunii iulie Harry şi Meghan au depus actele pentru a desfiinţa Sussex Royal şi, deşi site-ul cu acest nume este încă deschis, nu mai este activ de cândcei doi au plecat în America, în martie, pentru a-l creşte pe micul Archiedeparte de obiectivele foto şi de presiunea care i-a determinat să înfrunte tabloide britanice în sala de judecată.