Sandra Bullock ia o pauză de la actorie: „Vreau doar să fiu acasă. Sunt atât de obosită”

Sandra Bullock ia o pauză de la actorie: „Vreau doar să fiu acasă. Sunt atât de obosită”
Sandra Bullock ia o pauză de la actorie. Sursa: Hepta/ Abaca Press / AA/ABACA

Actrița Sandra Bullok a dezvăluit recent într-un interviu pentru The Hollywood Reporter că se simte „epuizată” și este gata să ia o pauză pentru a petrece mai mult timp cu cei doi copii ai săi, Louis și Laila.

„Nu vreau să fiu datoare programului nimănui, în afară de al meu,” a spus aceasta, după o perioadă în care a fost implicată în numeroase proiecte, potrivit huffpost.com.

Sandra Bullock își ia concediu nedeterminat

„Sunt atât de obosită și nu sunt capabilă să iau decizii sănătoase și inteligente și știu asta”, a spus actorul. Întrebată cât timp plănuiește să ia o pauză, ea a răspuns: „Chiar nu știu”.

„Munca a fost întotdeauna constantă pentru mine și am fost atât de norocoasă”, a adăugat Bullock. „Mi-am dat seama că poate devenea cârja mea”.

Aceasta a spus că munca o făcea să se simtă ca și cum „deschidea frigiderul tot timpul și se uita după ceva ce nu era niciodată în frigider”. „Mi-am spus: Încetează să cauți asta aici pentru că nu există aici. O ai deja. Stabilește-o, găsești-o și fii în regulă cu lipsa muncii pentru a te valida”, a mai spus actrița.

Bullock a fost recent într-un turneu de presă pentru cele mai recente filme ale sale, însă a dezvăluit că expunerea publică nu îi vine natural.

Actrița spune că suferă de burnout

„Mă îngrozesc când vine vorba de presă, când vine vorba de a fi în public și când vine vorba de a face o ședință foto”, spune Bullock. „Pur și simplu mă prăbușesc. Nu mă pricep la asta, dar ceea ce îmi place este să lucrez în tandem cu oamenii pentru a crea ceva”.

Actrița a vorbit în repetate rânduri despre dorința ei de a se retrage din lumea filmului.

„Vreau să fiu acasă”, a spus Bullock în martie. „Vreau să stau acasă. Deci nu îi fac nimănui care investește într-un proiect niciun favor dacă spun că vreau doar să fiu acasă. Pentru că alergam mereu la următorul lucru. Vreau doar să fiu prezentă și responsabilă pentru un singur lucru.”

Urmăriți B1TV.ro și pe