Sandra Bullock se retrage din actorie. Care este motivul din spatele acestei decizii

Sandra Bullock se retrage din actorie. Care este motivul din spatele acestei decizii
Sandra Bullock se retrage din actorie. Care este motivul din spatele acestei decizii. Sursa Foto: Hepta.ro

Sandra Bullock, cea care și-a lansat recent filmul „The Lost City”, interpretând de asemenea un rol și în noul film al lui Brad Pitt, „Bullet Train”, a anunțat că se retrage, cel puțin pentru o perioadă, din lumina reflectoarelor, adăugând că „nu este sigură când se va întoarce”.

Actrița renunţă pentru un timp la statutul de divă de la Hollywood pentru a se dedica familiei.

Sandra Bullock se retrage o perioadă din actorie

Nu vreau să fiu obligată să mai respect programele altora, în afară de cel pe care mi-l stabilesc eu”, a spus ea. „Sunt foarte obosită și am ajuns să nu mai fiu capabilă să iau decizii corecte”.

Întrebată cât va dura pauza, Sandra a spus: „Chiar nu știu”.

Potrivit unor surse, Paramount Pictures ar dori să facă o continuare a „Orașului pierdut”, tot cu Sandra Bullock în rolul principal.

Se retrage de la Hollywood pentru a se dedica familiei

Ea a dezvăluit că îşi ia o pauză de la actorie pentru creşterea celor doi copii ai săi, Louis, în vârstă de 12 ani, şi Laila, de 10 ani. Nu vrea să mai lase creşterea şi educarea copiilor în seama bonelor, ci vrea să fie ea însăşi bonă.

Sandra a făcut dezvăluirile într-un interviu pe care l-a acordat recent pentru Entertainment Tonight.

„Îmi iau slujba de dădacă foarte în serios”, a spus ea, explicând că până acum dedica toată ziua filmărilor, iar acum vrea să dedice practic toată ziua copiilor. Sandra Bullock a început procesul de adopţie a lui Louis în 2010. Pe Laila a înfiat-o în 2015. Se simte foarte bine ca părinte singur al celor doi copii adoptaţi din Louisiana.

„Au apărut în viaţa mea exact când trebuia. Asta e familia mea”, a spus actriţa.

Urmăriți B1TV.ro și pe