Sărbătoare mare în familia lui Laurențiu Reghecampf: Cu un ochi vânăt și dosar penal, antrenorul își botează fiul

Sărbătoare mare în familia lui Laurențiu Reghecampf: Cu un ochi vânăt și dosar penal, antrenorul își botează fiul
. Reacția fanilor nu a fost cea așeptată, unii urmăritori au oferit comentarii răutacioase.

Sărbătoare mare în casa lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul trăiește momente de bucurie alături de Corina Caciuc. Cei doi sunt ocupați de botez, ce are loc duminică.

Tăticul băiețelului nu este în cea mai bună formă. Cu un ochi vânăt și un dosar penal, bărbatul încearcă să depășească momentele de criză pe care le-a avut zilele trecute.

Vedetele se adună la petrecerea lui Reghecampf

„În momentul în care se va încheia slujba de liturghie de aici, de la Biserica Dorobanți, așa cum este cunoscută Biserica Nașterea Maicii Domnului, vor începe pregătirile pentru unul dintre cele mai importante momente din viața lui Laurențiu Reghecampf, botezul băiețelului pe care îl are împreună cu partenera sa de viață.

Această ceremonie religioasă va începe undeva în jurul orei 3 după-amiaza. Foarte curând sunt așteptați să ajungă și invitații. Vorbim despre oameni din lumea fotbalului românesc, dar și din lumea mondenă și vom vedea exact cum decurge evenimentul, pentru că în anturajul lui Laurențiu Regecampf există îngrijorări că acesta ar putea fi stricat de eventuale neplăceri, având în vedere scandalul iscat cu fosta lui soție”, a transmis reporterul Antena 3 Raluca Bîrcă.

Ceremonia religioasă va fi urmată de o petrecere grandioasă, ce se va desfășura într-un local de lux din capitală.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au ales cu dosare penale și au primit și ordine de protecție unul împotriva celuilalt. Impresara și antrenorul s-au luat la bătaie în stradă și nu regretă ceea ce au făcut. Se pare că foștii soți au avut motive întemeiate ca să se atace reciproc.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene