A găsit o maşină dispărută de 27 ani, înfiptă în pom. Dar mai îngrozitor e ce a văzut înăuntru!

Un bărbat din Statele Unite a avut parte de surpriza vieţii în momentul în care se plimba prin pădurea din apropierea casei. Omul se mutase de curând în zonă şi nu cunoştea, deci, împrejurimile, care oricum erau sălbatice, dar de o frumuseţe rară.

Ce a găsit omul în pădure, în Galeria Foto.

A găsit un Porsche înfipt în copac

Traseele din pădurea respectivă erau marcate, pentru ca turiştii să nu se rătăcească, însă bărbatul acesta s-a abătut de la cărările normale. La un moment dat, s-a rătăcit. A mers vreme de 2 ore în „orb”, fără să aibă habar încotro se îndreaptă, sperând că va găsi fie un om, fie măcar o cabană. Această rătăcire l-a făcut să trăiască aventura vieţii. A zărit ceva ciudat la depărtare. Părea a fi o maşină. Omul s-a apropiat şi şi-a dat seama că a descopeit ceva uluitor: un Porsche înfipt într-un pom. Maşina se sprijinea în trunchiul unui copac rămas în picioare, în ciuda impactului care părea să fi fost extrem de violent, cu mai multe decenii în urmă, când pe acolo încă era un drum public, ce în vremurile noastre a fost desfiinţat.

Citiţi şi: A trecut pe roşu la Arcul de Triumf. Poliţia a oprit-o, i-a luat permisul şi a amendat-o. Dar şoferiţa a scris 4 cuvinte pe procesul verbal şi a scăpat basma-curată

A găsit oase în maşină

Bărbatul a cercetat bine zona, apoi s-a căţărat pe trunchi şi s-a uitat în epava bolidului. A îngheţat pe loc: a văzut oase înăuntru. Omul s-a speriat atât de tare, încât a căzut la pământ, apoi a luat-o la goană. A găsit drumul spre civilizaţie şi a alertat autorităţile. A condus poliţiştii la locul cu pricina, iar oamenii legii au deschis o anchetă. Au realizat că acel Porsche fusese furat dintr-o parcare, în urmă cu 27 de ani. Iar după analiza oaselor, au ajuns la concluzia că rămăşiţele aparţineau unor animale, care, probabil, se căţăraseră acolo.

Tags: