Simona Pătruleasa, despre cea mai mare provocare din viața ei: „Medicii îmi spuneau că este imposibil”. Ce sacrificii a făcut vedeta în urmă cu 12 ani pentru a deveni mamă

Simona Pătruleasa, despre cea mai mare provocare din viața ei: „Medicii îmi spuneau că este imposibil”. Ce sacrificii a făcut vedeta în urmă cu 12 ani pentru a deveni mamă
Sursa Foto: Instagram/ simonapatruleasaivanof

Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D, a traversat o perioadă extrem de dificilă, în urma căreia a reușit să își împlinească un mare vis, deși medicii îi dăduseră șanse minime.  Vedeta a învins pronosticurile medicilor în urmă cu mai bine de 12 ani și a reușit să devină mamă.

Simona Pătruleasa a povestit despre momentele pe care le-a traversat atunci când medicii i-au spus că nu poate avea copii.

Sacrificiile făcute de Simona Pătruleasa pentru a deveni mamă

Simona Pătruleasa, prezentatoare Știrilor Kanal D, a relatat cum a depășit un moment de cumpănă din viața ei, când medicii i-au spus că nu poate avea copii. Cu mai bine de 12 ani în urmă, Simona Pătruleasa avea să învingă pronosticurile medicilor care i-au spus că este imposibil să devină mamă.

Prezentatoarea a dat dovadă de un mare act de curaj și determinare, în urmă cu 12 ani, atunci când medicii i-au dat un pronostic copleșitor. Vedetei i s-a spus că nu va putea deveni niciodată mama. În ciuda acestui fapt, Simona Pătruleasa a reușit până la urmă să rămână însărcinată, astfel a venit pe lume copilul ei și al lui Sabin Ivanof, o fetiță pe nume Ingrid.

„Cea mai mare provocare a fost să devin mamă, mai ales că toți medicii îmi spuneau că acest lucru este imposibil. A fost o perioadă foarte grea atunci, cu tratamente, dar mai ales cu o încarcatură emoțională foarte intensă”, a mărturisit Simona Pătruleasa, potrivit Viva!.

Simona are o siluetă de model

Chiar dacă a trecut printr-o sarcină, Simona Pătruleasa are o siluetă de model. Vedeta a spus că trebuie să facă anumite sacrificii pentru a arăta bine. Simona Pătruleasa are o disciplină foarte bine pusă la punct în privința alimentației, dar și al antrenamentelor sportive, pe care le practică cu sfințenie.

„Nu mănânc seara dupa ora 18:30 și fac o pauză de 16 ore până la urmatoarea masă. În cazul meu funcționează. Nu înseamnă că e un model de urmat, fiecare organism reacționează diferit.

Nu mănânc dulciuri câte mi-aș dori și fac sport acasă de trei, patru ori pe săptămână. Sunt atentă la ceea ce manânc, nu am o dietă strictă având în vedere că las organismului acea pauză de 16 ore, dar am grijă să nu exagerez cu cantitățile de mâncare, nu mănânc până mă satur. Sunt și un om foarte activ, mă plimb foarte mult”, a mărturisit Simona Pătruleasa.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)