Sore a povestit care este relația cu fiica ei, Erin, după despărțirea de iubit: „Sunt genul de mamă care îi repetă cât de bună, iubită, puternică și frumoasă este”

Sore a povestit care este relația cu fiica ei, Erin, după despărțirea de iubit: „Sunt genul de mamă care îi repetă cât de bună, iubită, puternică și frumoasă este”
Sore a povestit care este relația cu fiica ei, Erin, după despărțirea de iubit: „Sunt genul de mamă care îi repetă cât de bună, iubită, puternică și frumoasă este”. Sursa Foto: Instagram/@soreonline

Sore și partenerul ei, Mircea Julean, au decis să pună capăt relației lor. Cei doi au format un cuplu opt ani de zile și împreună au o fetiță, pe nume Erin, în vârstă de șase ani.

Fanii au fost surprinși de acest „adio” al cuplului. În urmă cu câteva luni, Sore și fiica ei au apărut în cadrul unei emisiuni și părea că totul mergea foarte bine în viața personală a artistei.

Sore a vorbit despre relația cu fiica ei, Erin, după despărțirea de iubit

Artista s-a decis să le dezvăluie fanilor de pe rețelele de socializare un aspect destul de important ce ține de viața sentimentală. Vedeta nu a dat, însă, detalii și cu privire la motivul care i-a făcut să recurgă la o asemenea decizie radicală, dar un lucru este cert: artista promite că, deși despărțiți, mereu vor rămâne o familie și îi vor oferi fiicei lor cea mai bună educație.

„Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin. De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie. Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz”, a transmis Sore pe Instastory.

De curând, Sore a povestit care este relația cu fiica sa Erin, după despărțirea de tatăl acesteia.

„Am trecut și de «perioada Elsa», dacă îți vine să crezi. Are 6 ani și jumătate și cumva am trecut repede peste perioada personajelor de desene animate, le-a trăit pe toate, au fost toate prințesele astea. Acum este mai mult pe seriale pentru copii, astea care au și umor pentru că ea mergând la o școală în regim britanic înțelege și vorbește engleza foarte bine și atunci râde la toate poantele astea din filme. Trec așa mândră pe lângă ea când se uită la vreun serial și îmi zic că prinde ironia, prinde sarcasmul. Ea se uită la filme în limba engleză”, a declarat Sore pentru EGO.ro.

View this post on Instagram

A post shared by SORÉ (@soreonline)


„Când mergem în vacanțe, își dorește foarte tare să o las pe ea să comande ce vrea să bea sau să mănânce. Își folosește engleza așa cu accent britanic. Dacă o vezi, este foarte drăguță. Eu nu merg la școala englezească și nu am accentul ei”, a mai spus Sore.

„Când ne jucăm diverse jocuri o las să și piardă. Bineînțeles că se oftică, dar eu îi spun că nu mă mai joc cu ea dacă e ofticoasă, exact cum i-ar zice un copil, și atunci își revine. Îmi promite că o să învețe să piardă, doar să ne mai jucăm.

Nu sunt genul de mamă care cocoloșește, dar sunt genul de mamă care îi repetă cât de bună este, cât de iubită este, cât de puternică este și cât de frumoasă este. Pentru că este foarte frumoasă. Cred că orice copil are nevoie de validarea asta din partea părinților. Evident să nu fie exagerată și nepotrivită atunci când nu este cazul, dar este nevoie să plece cu încrederea asta”, a încheiat artista.

View this post on Instagram

A post shared by SORÉ (@soreonline)

Urmăriți B1TV.ro și pe