Speak, scos din sărite de Ștefania! Cu ce replici acide i-a răspuns el iubitei: „Te rog să nu mă stresezi”

Speak, scos din sărite de Ștefania! Cu ce replici acide i-a răspuns el iubitei: „Te rog să nu mă stresezi”
Foto: Facebook/Speak

Speak și Ștefania sunt unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz-ul din România, fiind apreciați de public pentru doza de energie pozitivă pe care o creează în jurul lor. Momentele tensionante, însă, nu pășesc peste cuplurile celebre. Astfel, în urma unei „confruntări” dintre cei doi, Ștefani a distribuit mesajele pe Instagram pentru a arăta și fanilor.

În aparițiile publice, în jurul lor se creează imaginea unui cuplu exemplar, dar din cauza unei perioade stresante, au ajuns și ei în fața unei perioade dificile. Speak a fost enervat de iubita lui, care nu a ezitat și a postat conversația lor pe rețelele de socializare

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от SPEAK (@iamspeak)

Ștefania l-a enervat pe Speak

Cariera o pune la mari încercări pe Ștefania, cum ar fi o perioadă mai stresantă. În căutarea consolării din partea iubitului său, ea a găsit câteva replici acide.

După ce a povestit pe Instagram motivul pentru care este stresată, Ștefania i-a trimis și un mesaj lui Speak, în care i se plânge și lui că trece prin momente de stres. Răspunsul primit, nu a fost și cel așteptat, relatează Spy News.

„Te rog să nu mă stresezi și să nu-mi **** zenul meu frumos”, sunt mesajele cu care i-a răspuns Speak Ștefaniei la mesajul „Sunt super stresată”.

Bineînțeles că cei doi nu exprimă vreo problemă în relație, ci doar o doză foarte mare de umor, cu care i-au obișnuit pe fanii lor. Cu alte cuvinte, „răutatea” din mesaje nu înseamnă indiferența față de problemele iubitei sale.

Speak, replici acide la adresa femeilor pe care le-a iubit înainte de Ștefania

Speak și Ștefania au trecut cel mai greu test al relației lor, în momentul în care au decis să participe împreună la emisiunea Asia Express. Rare au fost momentele în care s-au certat, iar Ștefania i-a arătat artistului că este o femeie puternică și că dacă își propune ceva, reușește de fiecare dată.

„Răutatea unei femei nu poate fi egalată cu nimic pe fața pământului. Ori că am avut eu experiențe cu femei rele din cap până în picioare, ori că nu știu. Mă rog, experiență de viață, dar le văd pe Instagram. Le văd care-s rele, după ochi. Privirea nu minte niciodată. Ferească Dumnezeu să aveți parte în viață de o femei rea, că sunteți mâncați”, a spus Speak, potrivit Substanțial.

„Încă un lucru pe care l-am constatat. De obicei, cele mai frumoase femei sunt și cele mai rele. Nu înțeleg de ce, real alea mai urâte ar trebui să fie rele. Dar astea care-s frumoase și au de toate…”, a adăugat el.

Urmăriți B1TV.ro și pe