Spiritele s-au încins în competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cornel Palade a fost înjurat și jignit de Bia Khalifa: „Mi se pare o mârlănie absolută din partea unei femei” (VIDEO)

Spiritele s-au încins în competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cornel Palade a fost înjurat și jignit de Bia Khalifa: „Mi se pare o mârlănie absolută din partea unei femei” (VIDEO)
Sursa Foto: Instagram/@suntcelebru.official

În competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a izbucnit un nou scandal. Bia Khalifa și Cornel Palade s-au certat la cuțite, iar părerile blondinei la adresa actorului i-au contrariat până și pe colegii de tabără.

Momente tensionate între Cornel Palade și Bia Khalifa

Se pare că altercația dintre cei doi concureți a izbucnit din cauza unui vas nespălat, în care s-a prăjit orez. Nu a durat mult până la un schimb de replici tăios.

„Ești fake, toată lumea trebuie să vadă că ești mincinos”, i-a spus Bia Khalifa lui Cornel Palade.

„Tu cu fața aia ieși pe stradă afară? Nu te uiți puțin în oglindă.”, i-a răspuns actorul.

Lidia Buble, dar și alții au intervenit pentru a stinge conflictul dintre cei doi: „Bia, dar nu poți să vorbești așa, este un om mai în vârstă de cât tine, plus că este un mare actor. Nu poți să i te adresezi așa, nu se poate, e lipsă de respect.”, a spus Lidia Buble.

„Astăzi, Cornel a manipulat situația și a încercat să dea vina pe mine fiindcă nu a vrut să-și asume că Anisia s-a chinuit să spele oala, după ce eu i-am spus să nu prăjească orezul”, a declarat Bia Khalifa în timpul emisiunii.

„Nu mai manipula că nu te crede nici dracu’! Te credea în primele zile, nu acum”, i s-a adresat tânăra lui Cornel Palade.

„Ăsta e un mod sălbatic de a te manifesta și un om civilizat nu face așa ceva. Mi se pare o mârlănie absolută, jegoasă, din partea unei femei. Punct. A vorbit foarte urât și a fost un atac la demnitate, iar asta mă deranjează cel mai mult. Eu nu pot să funcționez în sistemul ăsta. Nu pot. Voiam să îți spun că ai un comportament mizerabil, atât”, a adăugat actorul.

Urmăriți B1TV.ro și pe