Steagul României la Dolomiti, Italia! Piero și Romina participă cu un Ferrari de 4 milioane de dolari, la spectacolul unde 100 dintre cei mai bogați afaceriști se bat în mașini de colecție

Steagul României la Dolomiti, Italia! Piero și Romina participă cu un Ferrari de 4 milioane de dolari, la spectacolul unde 100 dintre cei mai bogați afaceriști se bat în mașini de colecție
Foto: Captură video

Spectacol senzațional se așteaptă la Dolomiti, Italia, unde 100  dintre cei mai bogați și discreți oameni de afaceri ai lumii se întrec, timp de trei zile, cu mașinile lor Ferrari de peste un milion de euro bucata. Și steagul României va fi acolo. Romina și soțul ei, Piero, vor pilota o „bijuterie” din 1988, pe care au imprimat tricolorul românesc.

Mașinile de colecție au fost scoase din garaje și timp de trei zile „greii” afaceriști ai lumii vor parcurge nu mai puțin de 600 de km în cadrul evenimentului organizat de Ferrari, la Dolomiti, Italia, precizează Cancan.

Piero și Romina participă cu un Ferrari de patru milioane de dolari

Anual este organizat Cavalcade Classiche, un concurs la care se înscriu clienți importanți din Marea Britanie, Dubai, Australia, Olanda, Statele Unite, Germania, Franța, iar numărul țărilor poate continua.

Pentru prima oară, acolo va fi prezent și steagul României, datorită Rominei, soția lui Piero. Cei doi vor participa la competiția de sute de milioane de dolari la bordul unui Ferrari F40, fabricat în anul 1988. Prețul estimat este cel cu care s-a tranzacționat la licitație o astfel de „piesă”, de curând.

„M-am bucurat să văd steagul României pe o mașină Ferrari. Și în țara noastră avem locuri frumoase, în care se poate organiza un astfel de eveniment”, a menționat Romina pentru sursa citată.

Evenimentul se va încheia cu o cină de gală și cu o festivitate de premieră.

Piero Ferrari, patronul imensului concern italian, s-a căsătorit, în secret, cu Romina, pe acordurile lui Al Bano

Piero Ferrari și frumoasa româncă și-au intersectat privirile, pentru prima dată, în 2016, la Milano. Prima lor întâlnire a fost pe un aeroport privat, în timp ce aașteptau un elicopter care să-i transporte pe legendarul sircuit de Formula 1.

Patronul concernului Ferrari își aduce aminte cu plăcere de momentul întâlnirii cu Romina, care a încercat să-i vândă chiar lui un avion. Nu știa că, peste ani, românca îi va deveni soție.

„Romina a fost aleasa mea pentru că este un bun agent de vânzări, a încercat să-mi vândă un avion, era într-o divizie privată… Am rezistat șase luni, după care ne-am întâlnit și ne-am spus OK, putem fi împreună, putem merge undeva împreună”, a menționat Piero Ferrari pentru Cancan.

Cei doi au petrecut împreună o vacanță de vis, timp în care au reușit să devină de nedespărțit.

„I-am spus să mergem în Maldive și a fost de acord. Aceasta este povestea reală… Destinul!”, a concluzionat milionarul.

Pe 24 iulie 2021, Piero Ferrari, patronul imensului concern italian, s-a căsătorit, în secret, cu Romina, pe acordurile lui Al Bano. La eveniment au participat doar membri de familie și prieteni comuni ai cuplului.

Urmăriți B1TV.ro și pe