Surpriză de proporții. Ce s-a întâmplat de fapt cu Felix și Mihaela Rădulescu (VIDEO)

Surpriză de proporții. Ce s-a întâmplat de fapt cu Felix și Mihaela Rădulescu (VIDEO)
FOTO: Instagram: Mihaela Radulescu

Relația dintre Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu a stârnit numeroase controverse în presa tabloidă, dar și în mediul online. Lipsa imaginilor și a declarațiilor de dragoste dintre cei a condus la o serie de speculații cu privire la o posibilă despărțire, însă supriză a venit chiar din partea lui.

În urmă cu puțin timp, Felix a făcut un important anunț în mediul online, veste care demontează totate zvonurile cu privire la separarea de vedeta din România. Cei doi nu doar că nu s-au despărțit, dar par mai îndrăgostiți ca niciodată. Felix i-a pregătit o surpriză de proporții Mihaelei, care se află momentan în țara noastră.

Gest emoționant de iubire, de la Felix pentru Mihaela Rădulescu

Un colaj emoționant cu fotografii romantice, aceasta a fost surpriza de care bruneta s-a bucurat în momentul în care și-a deschis telefonul. Baumgartner a realizat un clip, cu unele dintre cele mai frumoase fotografii alături de partenera s-a și l-a distribuit pe Instagram, alături de trei inimioare. Melodia din fundal este o piesă interpretată de Lenny Kravitz, „Can’t Get You Off My Mind”.

Nu vreau să te forţez, iubito, / Şi nu vreau să ţi se spună. / Doar că nu pot respira fără tine,/ Simt că o să pierd controlul. / Am un buzunar plin de bani, / Iar celălalt buzunar e plin de chei fără legătură, / Dar apoi mă gândesc la iubire, / Şi nu mi te pot scoate din minte”, sunt versurile care se aud pe fundalul imaginilor cu Felix și Mihaela Radulescu.

Cuplul a ținut vara aceasta prima pagină a tabloidelor, având în vedere că nu au mai postat pe rețelele sociale fotografii împreună. Chiar și așa însă, se pare că relația dintre cei doi este mai puternică ca niciodată, având în vedere faptul că a rezistat distanței, vedeta fiind nevoită să petreacă mai multe luni, pentru filmările unui show de televiziune în România.

Music by Lenny Kravitz, Can’t Get You Off My Mind

A post shared by FELIX BAUMGARTNER (@therealfelixbaumgartner) on

Ultima oră
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”
21:43 - Ludovic Orban: Sunt pregătit să îmi asum răspunderea guvernării / Dacă va exista posibilitatea de a discuta din nou despre portofolii, eu sunt deschis / Nominalizarea miniștrilor e apanajul formațiunilor (VIDEO)