Surpriză de proporții pentru Alina Pușcaș. Gestul romantic pe care soțul ei l-a făcut chiar în spitalul pentru coronavirus (GALERIE FOTO)

FOTO: Instagram: Alina Pușcaș

Alina Pușcaș se poate declara o femeie fericită și împlinită. Deși este internată în Spitalul Militar Rol 2 din incinta Ana Aslan, prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” a povestit că este fericită pentru că se simte bine și mai ales pentru că a fost recent răsfățată de soțul ei. Vedeta a povestit într-un instastory căs-a simțit exact ca la naștere, pentru că doar atunci a mai primit flori la spital, din partea soțului ei.

Vedeta se simte bine și este asimtomatică, deși a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus. Chiar ea a povestit într-un interviu trecut, acordat revistei Elle că a ales să se interneze în Spitalul Militar Rol 2 pentru că i s-a părut o varianta mai comodă, iar pădurea este aproape și din incinta cortului aude păsărelele. Medicul Mihai Stoenescu, alături de care are o relație de câțtiva și împreună au trei copii, a reușit să îi aducă sâmbetul pe buze și lacrimile de fericire în ochi.

Surpriză romantică în cort, pentru Alina Pușcaș

Iubitul ei i-a livrat în cort, printr-un prieten, un buchet de flori. Prezentatoarea show-ului „Te cunosc de undeva” a fost profund emoționată, însă le-a mărturisit fanilor că o deprimă și răutatea și invidia care se pot regăsi în mediul online. Vedeta de televiziune a fost acuzată într-un mesaj pe Instagram că ar minți că este bolnavă, având în vedere că din imagini Alina pare perfect sănătoasă.

Vedeta de la Antena 1 și-a experimat astfel dezamagirea în mediul online, explicând cât de rău și ciudat poate să fie să fii acuzat de o persoană necunoscută că te simți bine. „Trebuie să mă simt vinovată pentru că mă simt bine?!” a scris Alina Pușcaș pe contul de Instagram, în timp ce explica în videoclipurile din story că i se pare penibil să fie acuzată că preferă să fie izolată de familie, într-un cort militar doar pentru a oferi un subiect de discuție.

Alina Pușscaș nu este singura vedetă de la Antena 1, diagnosticată cu COVID-19

Lista vedetelor de la Antena 1, care au primit un rezultat pozitiv pentru infecția cu noul coronavirus pare că se mărește. Marcel Pavel ar fi fost primul testat și confirmat pentru COVID-19, iar lui i s-au alăturat Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu. Alina Pușscaș este și ea pe listă, iar recent ar fi fost confirmat și rezultatul pozitiv al actriței Adriana Trandafir.

Urmăriți B1TV.ro și pe