Teambuilding, ironizat de Florin Călinescu: „Și cinematografu’ tre’ să aibă manelele lui!”

Teambuilding, ironizat de Florin Călinescu: „Și cinematografu’ tre’ să aibă manelele lui!”
Foto: captura video.

Teambuilding, filmul care a stârnit numeroase controverse în România în ultima perioadă, a fost ironizat de Florin Călinescu. Într-o postare pe Facebook, actorul a comparat filmul cu „manelele”.

Florin Călinescu a ironizat comedia Teambuilding

„Ca analfabet cinematografic nu pun botu’ la toată dezbaterea cu pelicula “timbilding”. E film. E difuzat. Poporu’ s-a pronunțat.

Alceva mangrijorează. Ca biznis. Că ei au anunțat deja “timbilding” doi.
Așa ca io anunț. Că înainte să apară io lansez “timbilding” patru. Posibil și cinci.
Si nașu adică “ Nasu” patru.
Baaaa, lasați oamenii să vină la sala de cinematograf!
Pentru că și cinematografu’ tre’ să aibă manelele lui!”, a scris Florin Călinescu pe Facebook.
Teambuilding a stabilit un record de audiență în cinematografe și pe Netflix. Filmul regizat de Matei Dima, Cosmin Nedelcu, Alex Coteț, a generat venituri de 23,5 milioane de lei și 999.000 de spectatori, potrivit cinemagia.ro.
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Președintele CNCD, despre scandările xenofobe de la meciul Sepsi – FCU Craiova: „Stadioanele nu sunt un loc în care să permitem astfel de comportamente de incitare la ură și discriminare” (VIDEO)
23:36 - Șercan, despre Ciucă, Bode și restul plagiatorilor: Ei încearcă să-și poleiască incompetența cu titluri academice obținute prin fraudă, apoi sunt dispuși să demoleze principii și instituții pentru a șterge orice responsabilitate (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal
20:15 - Alegeri în Austria Inferioară: Partidul lui Nehammer a luat 39,9%. Formațiunea extremistă FPO se situează pe locul al doilea
19:38 - Întâlnire a liberalilor la Vila Lac, în contextul tensiunilor cu PSD. Nicolae Ciucă le-ar fi spus PNL-iștilor că „rotația se va face ca în protocol” și că „Guvernul a fost performant”
19:00 - Meci de coșmar pentru Ciprian Tătărușanu. Nota primită de român după ce a încasat 5 goluri de la Sassuolo