Teo Trandafir scoate în lumină momentul debutului său în televiziune, alături de Mihaela Rădulescu și Andreea Marin: „Eu eram cât ele două la un loc”

Teo Trandafir scoate în lumină momentul debutului său în televiziune, alături de Mihaela Rădulescu și Andreea Marin: „Eu eram cât ele două la un loc”
Foto: Facebook

Teo Trandafir a revenit pe micile ecrane cu un nou format al emisiunii sale „Teo Show”. Acum este mai fresh, într-un registru de entertainment combinat cu informație utilă, iar prezentatoarea își propune să doboare audiențele de weekend.

Prezentatoarea a lipsit o vară întreagă. când emisiunea de amiază a luat o binemeritată pauză, realizatoarea se întoarce în fața telespectatorilor, însă nu omite nici aspectele ce au format-o în trecut.

Vedeta de la Kanal D face parte din prima „generație” de entertaineri ai regimului democratic

Prezentatoarea emisiunii „Teo Show” și-a făcut debutul la TV în anul 1994, alături de Mircea Badea, relatează Cancan. Ca în viața oricărui om de succes, nu au fost doar linii albe. Prezentatoarea a avut de traversat și perioade mai puțin plăcute, iar acum vedeta își amintește cu nostalgie de momentul debutului.

„Noi am pornit într-o formulă cam așa: Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, era Mircea Radu, cred că Dan Negru și cu mine. Imaginează-ți că eu eram cu Mihaela Rădulescu și cu Andreea Marin în aceeași ligă. Eu eram cât ele două la un loc.

Și atunci trebuia să mă salvez cumva, pentru că publicul din România aștepta niște frumuseți inteligente. Eu eram oarecum inteligentă, dar am găsit această armă, pe care să o folosesc în favoarea mea, pentru că, bun, «Teo Trandafir e grasă», am înțeles! Am stipulat, s-a zis, s-a rostit!

Băi, dar ți-am zis-o eu! Acum, ce mai ai să îmi zici, mergi mai departe! «Teo Trandafir e proastă!», aici s-ar putea să pot să încerc să te contrez! Și te contrez cu argumente, câte vrei, că am, mai închiriez de la prieteni, mai una alta, știi cum e! Mie autoironia mi-a reușit pentru asta, să mă apăr! Gândește-te la Andreea Marin, care are o imagine pe care și-o construiește și și-o susține cu mare atenție. Ai văzut-o, poziția în care stă și vorbele pe care le rostește sunt atent alese, la mine nu sunt!”, a mărturisit Teo Trandafie pentru Cancan.

Teo Trandafir despre succesul lui Dan Negru, după transferul la Kanal D

De asemenea, Teo Tradafir și-a amintit despre succesul lui Dan Negru după transferul la Kanal D. În acest context, a menționat și despre nereușita lui, după mutarea la un post mai mic. Prezentatoarea susține că publicul nu migrează după vedetă.

„Mihaela Rădulescu aflată în plină glorie, a plecat la B1, să realizeze emisiunea «Gala», emisiune de cultură, o emisiune decentă, curată, mișto. Când Florin Călinescu a plecat de la Pro TV la Tele 7abc, am plecat eu de la Pro TV la Romantica. Eu știam foarte bine că așa se va întâmpla, pentru că văzusem ce s-a întâmplat înainte.

Nu e obligatoriu să profiți de pe urma greșelilor pe care le-ai făcut tu, decât dacă ești neghiob. E bine să profiți și de pe urma greșelilor pe care le fac alții. Te uiți în grădina lor, vezi unde au greșit și zici:«Bă, eu nu fac asta!». Dar a venit momentul în care am făcut-o, măcar știam ce fac! Deci niciodată publicul nu migrează după vedetă!

După părerea mea, la Dan Negru e formatul bun, iar postul la care a venit nu este un post mic. Dacă te duci de la un post mare la un post mic, publicul nu vine după tine! Dar el a venit de la un post mare, la un post mare. Și atunci discuția nu e aceeași! Eu m-am dus de la Pro TV la Romantica, n-auzisem nici eu că există!”, a spus prezentatoarea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
16:36 - A doua rachetă de tip sovietic, căzută pe teritoriul Republicii Moldova
16:33 - Doi adolescenți au fost executați public în Coreea de Nord după ce au distribuit filme străine
16:28 - Virgil Popescu (PNL): „Taxa pe soare e fake-news” / Cătălin Drulă (USR): Ministrul a spus niște minciuni. Ieșirile PSD-iștilor împotriva lui Popescu sunt ipocrite. La moțiune au făcut scut în jurul lui (VIDEO)
16:07 - Monica Anghel, răspuns tranșant la criticile fanilor: „Nu le-aș da un sfat femeilor să slăbească neapărat, dacă se simt bine în pielea lor și grase”
16:01 - O angajată a Primăriei Pașcani, acuzată de trafic de influență: ar fi primit aproximativ 45.000 de euro de la mai multe persoane cu scopul de a le rezolva solicitările
15:51 - Muncitorii români din Croația continuă protestele în Zagreb. N-au fost plătiți de două luni
15:50 - Primăria Brașov, amendată după accidentul în lanț din zona Dârste
15:38 - Cum funcționează contra propaganda ucraineană? Povestea unei tinere care vorbește cu mii de ruși în Telegram: „Sper că cel puțin câțiva oameni vor ajunge la ideea că ‘Soțul meu îmi este mai drag decât Herson'”
15:37 - Niculae Bădălău, arestat preventiv, a fost revocat de Parlament de la Curtea de Conturi (VIDEO)
15:29 - Preotul Vasile Bratie, despre venirea lui Moș Nicolae în copilăria sa: „Aveam nişte opinci roase de capră pe care nu puteam să le dăm cu cremă, dar le spălam şi le aşezam frumos lângă uşă”