Tora Vasilescu a împlinit astăzi 70 de ani. Detalii neștiute din viața actriței: „Am avut această intuiție”

Tora Vasilescu a împlinit astăzi 70 de ani. Detalii neștiute din viața actriței: „Am avut această intuiție”
Sursa Foto: Facebook

Tora Vasilescu a împlinit astăzi vârsta de 70 de ani. Eas-a retras de pe scenă și s-a mutat la Buftea, alături de soțul ei.

„Of, Doamne. Să știți că am și eu nemulțumirile mele, că fiecare. Dar n-aș vrea să apelez la operațiile astea estetice. Să întru în aura feței, se modifică totul. Mă uit cu tristețe la televizor, e o modă acum a tinerilor să-și implanteze grăsime în pomeți, care mai târziu cade spre gură, arată fetele umflate, aproape că trebuie să-și facă poză la buletin, că nu le mai recunoști.

Și nimeni nu le spune. Domne, eu eram studentă când profesoara mea, Eugenia Popovici, actriță excepțională, cu instinct artistic excepțional, spunea ‘actrițele de la Teatrul Național’ care au făcut operații estetice, niciuna nu a mai fost luată în film. Deci ecranul și mai ales televizorul, cât sunt de mari acum, amplifică toată fața asta umflată și neadevărată, parcă sunt mutanți.

Dar nu are lumea curaj să le spună, poate ar fi un ajutor pentru că devin dependente de acesteoperații estetice. Și din ce în ce mai rău arată. Doamne ferește, sunt atâtea bacterii cu care se pot infecta”, a declarat Tora Vasilescu pentruClick.ro.

După apariția în mai multetelenovele românești,s-a retras de pe scenă și s-a mutat la Buftea, împreună cu soțul ei.

„Mulțumesc lui Dumnezeu că am avut această intuiție, pentru că mai nou nu mai cred decât în oamenii cu intuiție. Că așa, cei care ne spun că azi e bun ceva și mâine altceva, mulțumesc, nu. Am avut intuiție să-mi pregătesc din plin bătrânețea, să spunem. Cuvântul acesta l-am acceptat cu drag, pentru că e în ordinea firească și nu toată lumea are chiar oportunitatea de a prinde anii aceștia.

Și sunt încă multe lucruri de experimentat, să spunem mai mult spre interior decât spre exterior. Însemnând voiaje și alte lucruri. Așa că să spunem că acest locșor pentru mine e Românica mea și îmi dă bucuria pământului, a naturii, a întoarcerii la natură, la comunicarea cu ea, cu Creatorul, cu ce vrem”,a mai spus actrița pentru sursa citată.

Tora Vasilescu a fost infectată cu coronavirus, însă nu a avut o formă gravă.

„Să spunem că am avut perioade mai bune, perioade uneori puțin mai dificile cu respirația. Nu știu dacă vin de la nas, gât, urechi. Pentru că dacă te duci la un medic, te ia pe bucățele, nu ia ceasul întreg, ia câte o piesă”, a mai spus aceasta.

Ce spune Tora Vasilescu, despre revenirea în seriale TV

„Într-un serial ar fi mult prea greu să joc, n-aș mai avea puterea să joc, decât un rol episod mic. Un rolișor pentru care să se ia un rol de interpretare. O zi, două de filmare, este mult prea greu. Serialele sunt industrie, nu e glumă, se filmau și câte jumătate de an. Vă dați seama, “Războiul sexelor”, “Numai iubirea”, peste 100 și ceva de episoade fiecare. Uneori, mă uit la anumite seriale turcești și văd câte o actriță și văd cât e de bună, că îmi e milă că au intrat într-o poveste atât de copilărească”, a mai spus Tora Vasilescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe