Transformarea uluitoare prin care a trecut Ozana Barabancea. Cum a slabit artista aproape 60 de kilograme

Transformarea uluitoare prin care a trecut Ozana Barabancea. Cum a slabit artista aproape 60 de kilograme
Foto: Ozana Barabancea / Instagram

În ultima periadă Ozana Barabancea a trecut prin transformări uimitoare, dar benefice.Artista, îndrăgită de un număr mare de oameni, a ales să se opereze pentru micșorarea stomacului, iar acum are un corp de fotomodel. După ce a trecut prin acest proces lung și anevoios, vedeta se simte bine în pielea ei și este mulțumită de felul în care arată. Cu 60 de kilograme în minus, Ozana Barabancea, în vârstă de 51 de ani, arată mai bine ca oricând.

Ozana Barabancea a slăbit 60 de kilograme

Ozana Barabancea a știut mereu să uimească publicul și să îi facă pe oameni să o iubească,scrie a1.ro. Jurata emisiunii „ Te cunosc de undeva”s-a confruntat cu probleme mari în trecut în ceea ce privește greutatea, ajungând să cântărească chiar și 128 de kg.

”Mâncam compulsiv, fără să mă mai gândesc, mâncam fără să fiu conștientă de faptul că îmi fac rău și s-a întâmplat să iau proporții. Și dacă îmi spuneai că sunt grasă, mă jigneai îngrozitor și te și uram la momentul ăla. Și atunci am zis că trebuie să fac ceva, dar mă simțeam sufocată. Am ținut cură de slăbire și ajunsesem prima oară să slăbesc 40 de kilograme, după care m-am îngrășat și mai tare, apoi iar am slăbit, iar jonglatul ăsta m-a supărat și am zis stop joc, hai să ne operăm”, a dezvăluit vedeta, la un moment dat.

Odată cu trecerea timpului, Ozana Barabancea a luat o decizie care i-a schimbat viața radical: operația pentru micșorarea stomacului. După această operație vedeta a reuțit să slăbească 60 de kilograme, iar acum are un corp așa cum multe femei visează să aibă.

Cu toate că arată demențial, Ozana Barabancea nu și-a refăcut viața sentimentală. Artista aredoi copii, iar aceștia suntde acord ca mama lor să își întâlnească sufletul pereche.

„Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul… Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. (…) Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt”, a spus Ozana Barabancea în cadrul unei emisiuni.

Vedeta a trecut prin cele mai grele clipe

„Am slăbit peste 40 de kilograme. M-am cântărit și am 73,2 kg, iar pe masa de operație am avut 114. N-am spus nimănui, dar maximum de kilograme am avut 128. Acum mă simt bine, dar atât de mult contează sportul, cum n-aș fi crezut vreodată. Mi-am dat seama că încă mă simt grasă și trebuie să îmi scot din cap senzația asta de om gras. Cobor greu, urc greu scările, încă am senzașia de greutate pentru că psihic nu m-am echilibrat”, a mai spus artista în urmă cu ceva timp.

Fiul Ozanei Barabancea vrea să își facă studiile în România

Cei doi copii ai Ozanei se numesc Gloria și Andrew, iar vedeta spune că este foarte bucuroasă că se poate baza pe ei și are încredere în deciziile lor. Numai că aceasta nu se aștepata ca fiul ei să vrea să studieze la noi în țară, el fiind născut în Anglia.

„Eu pot doar să le sugerez ce să facă. Nu pot să îi oblig cu nimic. Andrew, fiind născut în Anglia, i-am sugerat să facă studiile acolo. Nu a vrut. A preferat România. Eu doar i-am arătat nişte poteci, nişte posibilităţi, el a ales. Mi-a spus de multe ori să am încredere în el, că ştie foarte bine ce face. Gloria, în schimb, o să alineze naţiuni întregi. Este puternică, înţeleaptă şi nu o poţi manipula sub nicio formă. Are o forţă interioară, care pe mine m-a copleşit”, i-a declarat Ozana lui Mihai Morar, în timpul emisiunii „Răi, da buni”.

Urmăriți B1TV.ro și pe