Tristan Tate are o fetiță: cine este femeia care i-a dăruit un copil milionarului britanic. Este și ea bănuită de implicare în grupul infracțional

Tristan Tate are o fetiță: cine este femeia care i-a dăruit un copil milionarului britanic. Este și ea bănuită de implicare în grupul infracțional
Foto: Facebook / Abigail Tyson

Tristan Tate, unul dintre cei doi frați milionari britanici arestați la București pentru constituire de grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, este tatăl unei fetițe.

Cea cu care milionarul are un copil este Abigail Tyson.

Tristan Tate are o fetiță

Femeia care i-a dăruit un copil milionarului britanic este Abigail Tyson, care a realizat o mică avere din vânzarea nudurilor pe OnlyFans, dar și din publicarea unor filmulețe explicite în mediul online. Aceasta are vârsta de 31 de ani și face naveta între București și Dubai, acolo unde se fotografiază în cele mai luxoase locații și ipostaze.

Potrivit informațiilor oferite de ziare.com, se pare că oamenii legii din România o bănuiesc pe Abigail Tyson de implicare în grupul infracțional orchestrat de către frații Tate, femeia constituind prima țintă în ancheta pe care o derulează.

Frații Tate rămân în arest preventiv

Frații Tate, precum și complicele lor, rămân însă în arest preventiv, după ce ieri Curtea de Apel București le-a respins contestațiile formulate împotriva deciziei Tribunalului București.

„Respinge ca nefondate contestațiile formulate de Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Radu Alexandra Luana și Naghel Georgiana (…). Definitivă”, se arată în minuta CAB.

Urmăriți B1TV.ro și pe