Un interlop din clanul Duduianu s-a predat live, pe Facebook. Care sunt acuzațiile (VIDEO)

Un interlop din clanul Duduianu s-a predat live, pe Facebook. Care sunt acuzațiile (VIDEO)
Ștefan Duduianu

Ștefan Duduianu, unul dintre cei mai căutați interlopi din România, s-a predat. El este acuzat de tâlhărie și complicitate la șantaj.

Tânărul în vârstă de 26 de ani ținut să anunțe printr-un live pe Facebook faptul că vine în România. Ștefan Duduianu a transmis mesajul în momentul plecării din Marea Britanie, de pe Aeroportul din Birmingham.

„Mă duc să-mi fac check-in şi de asta am făcut live-ul, să vadă toată Poliţia Română. Să vadă că vin singur şi mă predau. Interpolul, toată lumea”, a declarat Duduianu.

Membrul clanului Duduianu susține că este nevinovat, deși Poliția se află pe urmele sale.

„Dacă eu mă simţeam vinovat sau ştiam că am făcut ceva, nu mai îmi cumpăram bilet să vin acasă, să mă prezint singur. De asta am decis să vin acasă”, a mai transmis tânărul.

Duduienii i-ar fi amenințat cu moartea pe maneliștii celebri

Mai bine de un an de zile a locuit Ștefan Duduianu în Marea Britanie, alături de fratele său, Florin.

Ștefan Duduianu a fost așteptat pe Aeroportul Otopeni de polițiști. Astfel, cei doi interlopi fugiți în Regatul Unit au fost duși la secție.

Duduienii sunt vizați într-un dosar în care sunt implicați mai mulți maneliști, care i-au acuzat pe membrii clanului că i-ar fi obligat să cânte gratis la petreceri. Mai mult, cântăreții s-ar fi plâns polițiștilor că interlopii aruncau cu bani la petreceri, pe care la final, îi cereau înapoi. De frică, lăutarii nu aveau de ales. Evenimentele s-ar fi petrecut încă din anul 2015. Printre cei terorizați s-ar fi numărat inclusiv Florin Salam.

În același dosar, alte 6 persoane au fost arestate preventiv și încă 5 se mai află sub control judiciar.

Urmăriți B1TV.ro și pe