Unul dintre cei mai bine plătiți actori din lume, Ryan Reynolds a câștigat 300 de milioane de dolari după ce și-a vândut acțiunile Mint Mobile

Unul dintre cei mai bine plătiți actori din lume, Ryan Reynolds a câștigat 300 de milioane de dolari după ce și-a vândut acțiunile Mint Mobile
Reynolds a fost implicat activ în campaniile publicitare ale Mint prin intermediul firmei sale Maximum Effort, sursă foto: captură YT

Starul hollywoodian Ryan Reynolds este cea mai recentă celebritate care face bani prin investiții inteligente care sunt la o lume distanță de performanțele sale actoricești de pe ecran.

El apare în continuare în filme, fiind unul dintre cei mai bine plătiți actori din întreaga lume

Actorul canadian va încasa peste 300 de milioane de dolari după ce o firmă de telecomunicații din SUA s-a oferit să cumpere o rețea de telefonie mai mică la care el deține o participație.

De asemenea, coproprietarul echipei galeze de fotbal Wrexham AFC a vândut o marcă de gin pe care o deținea în 2020 pentru suma de 610 milioane de dolari.

Desigur, actorul apare în continuare în filme, fiind unul dintre cei mai bine plătiți actori din întreaga lume.

Se așteaptă ca starul Deadpool să primească cei 300 de milioane de dolari după ce T-Mobile, al doilea mare operator de telefonie mobilă din SUA, a acceptat să cumpere o companie în care Reynolds a investit.

Reynolds deține 25% din firma de telecomunicații bugetare Mint Mobile, care este inclusă în acordul de 1,35 miliarde de dolari cu T-Mobile.

„Suntem fericiți că T-Mobile a învins o ofertă agresivă de ultim moment a mamei mele, Tammy Reynolds”, a glumit el într-un comunicat de presă care anunță vânzarea.

Reynolds a fost implicat activ în campaniile publicitare ale Mint prin intermediul firmei sale Maximum Effort.

Maximum Effort a creat, de asemenea, reclame pentru Peloton, precum și pentru brandul său de gin, Aviation American Gin, pe care l-a vândut gigantului de băuturi spirtoase Diageo în 2020.

Într-un interviu recent pentru Wall Street Journal, el a descris activitatea companiei ca fiind „fastvertising” – având ca scop crearea de reclame virale scurte.

Reynolds și-a început cariera de actor în anii 1990 și a jucat în filme precum Deadpool 2, Hitman’s Wife’s Bodyguard, The Adam Project și Free Guy.

El a fost al doilea cel mai bine plătit actor din lume în 2020, potrivit Forbes, câștigând în mod regulat peste 20 de milioane de dolari pe film, situându-se în urma lui Dwayne „The Rock” Johnson.

În 2021 a cumpărat Wrexham United AFC împreună cu Rob McElhenney, co-creatorul serialului de comedie It’s Always Sunny in Philadelphia, într-o tranzacție în valoare de 2,5 milioane de dolari.

Cei doi au continuat să creeze un serial documentar despre echipă, intitulat Welcome to Wrexham.
În ultimii ani, au circulat zvonuri potrivit cărora ar putea încerca să cumpere echipa de hochei Ottawa Senators.

Reynolds este una dintre numeroasele celebrități care investesc în proiecte care nu țin de actorie.

Urmăriți B1TV.ro și pe