Valentina Pelinel, dezvăluiri cutremurătoare despre divorțul de Cristi Borcea: „Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim”

Valentina Pelinel, dezvăluiri cutremurătoare despre divorțul de Cristi Borcea: Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim
Foto: Instagram/ Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel a trăit o poveste de dragoste alături de Cristi Borcea. Cei doi au început o relație când afaceristul era în închisoare. Partenerii au împreună trei copii, un băiețel și două fetițe gemene.

În ultima perioadă de timp, tot mai mult circulă zvonuri despre separarea celor doi. Valentina Pelinel a dezvăluit ce s-ar întâmpla între ei în cazul unui divorț.

Valentina Pelinel, dezvăluiri despre procesul de divorț

”Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim. Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo.

Cel mai greu mi-a fost să aleg. Momentul acela când Cristi mi-a spus: `ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți`. Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut” a spus Valentina Pelinel, scrie as.ro.

Valentina Pelinel a făcut recent mai multe mărturisiri despre mariajul cu Cristi Borcea, despre familie și viața de mămică, într-un interviu pentru Viva.ro.

Valentina a povestit despre cât de mult și-a dorit să devină mamă spunând că „Într-adevăr, nimic nu se compară cu acel moment și abia atunci înțelegi cu adevărat rolul femeii lăsat de Dumnezeu pe Pământ, acela de a aduce viață. Mi-am dorit să fiu mamă și am fost binecuvântată cu trei copii minunați”.

„Nu este greu să fii doamna Borcea”

Valentina Pelinel a povestit despre soțul ei că: „Amândoi ne doream și așteptam momentul cu entuziasm. Cristi a fost cel care m-a încurajat și mi-a spus tot timpul că se va întâmpla, să am încredere și răbdare. M-a susținut în fiecare moment.

Îmi aduc aminte cum mereu îmi spunea că își dorește o fetiță care să semene cu mine și să aibă ochii lui albaștri. Iată că Dumnezeu ne-a dat două fetițe, câte una pentru fiecare, așa cum ne-amdorit.

Mi-am asumat relația cu soțul meu încă din primul moment când ne-am îndrăgostit. Nu este greu să fii doamna Borcea, pentru că nu este o etichetă. Sunt soția unui bărbat minunat, pe care l-am ales ca partener de viață, tatăl copiilor mei și soțul meu.

Ceea ce ne leagă este mai puternic decât orice dificultate prin care am trecut, iar fiecare provocare întâlnită în drumul nostru ne-a adus și mai aproape și ne-a consolidat sentimentele pe care le avem unul față de celălalt.” a mai declarat modelul.

Urmăriți B1TV.ro și pe