Viața bate filmul! Anamaria Prodan a luat-o pe urmele fostei soţii a lui Reghe

Viața bate filmul! Anamaria Prodan a luat-o pe urmele fostei soţii a lui Reghe
Viața bate filmul

Bumerangul se întoarce la Anamaria Prodan. Fosta soție a lui Reghecampf, Marina Pffeifer, o acuză că i-a distrus căsnicia și merită să trăiască exact același sentiment pe care l-a avut și Marina, în 2008. Asemenea Anamariei, Corina Caciuc, noua dragoste a lui Reghe, a ruinat o relația cuplului și a adus-o la divorț.

Fosta lui Reghe, înșelată și trădată

Acum 13 ani, Reghe a părăsit o familie, în care avea și un fiu. Motivul divorțului fiind sarcina Anamariei Prodan. Viața bate filmul. Acum, amanta acestuia e însărcinată, iar în rolul soției părăsite este jucat de Anamaria.

Prodan a primit o lecție de la univers, după cum spune Marina Pffeifer. Prima soție a lui Reghe consideră că toate pornesc din univers, iar karma funcționează.

„Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede, întrucât cealaltă este gravidă. L-am înțeles și l-am ajutat, pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele”, a afirmat Marina pentru cancan.ro.

Anamaria Prodan, cauza suferinței

Marina și Reghe s-au despărțit într-un timp record. Prima șotie a cedat și i-a dat divorț.  Femeia nu a încercat să-l împiedice și să-l întoarcă în familie. Cu toate că a suferit enorm din cauza Anamariei,  aceasta a reușit să treacă peste supărări,  s-a recăsătorit, este fericită și nu are regrete.

„În ceea ce-l privește pe Laurențiu, reafirm că e numai decizia lui și consider că știe ce e mai bine pentru el”, a mai spus Pffeifer.