Reacţia devastatoare a lui Reghe Jr., după ce a aflat că tatăl lui divorțează de Anamaria Prodan. Cum l-a consolat mama lui

Reacţia devastatoare a lui Reghe Jr., după ce a aflat că tatăl lui divorțează de Anamaria Prodan. Cum l-a consolat mama lui
Anamaria Prodan și Reghe Jr. / Foto: Instagram / Anamaria Prodan Reghecampf

Vestea că Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț și se va separa de Anamaria Prodan i-a luat prin surprindere pe fanii cuplului. O reacție devastatoare a avut și Reghe Jr, băiatul cuplului, pe rețelele sociale.

Băiatul a reacționat vehement pe rețelele sociale, atunci când tatăl său a confirmat public vestea divorțului. Totuși, mama sa, Anamaria Prodan l-a consolat imediat cu un mesaj postat pe Instagram, prin care îl încurajează să își iubească întotdeauna tatăl pentru că el este „eroul” din viața sa.

Reghe a depus actele de divorț

Laurențiu Reghecampf a anunțat, în exclusivitate pentru Cancan.ro că a depus actele de divorț, iar decizia lui personală este deja luată. Antrenorul de la Universitatea Craiova a mai admis că doar „Dumnezeu decide drumul fiecăruia”.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional”, a declarat Reghe, pentru cursa citată mai sus.

Reghe Jr. neagă că a distribuit o fotografie și un mesaj la adresa tatăl lui, după confirmarea divorțului

UPDATE 11 octombrie ora 11:19: Fiul lui Reghecampf a șters imaginea controversată din mediul online, alături de care apărea și mesajul „ai murit pentru mine” și a distribuit mesaj la story, prin care anunță că pagina sa de Instagram a fost hackuită în cursul nopții, mesajul referitor la tatăl său nefiind postat de el.

„Contul meu a fost hackuit noaptea trecută. Orice postări sau orice mesaje ați primit, nu am fost eu. L-am recuperat acum”, a scris Reghe Jr. pe Instagram.

Foto: captură Instagram / Laurențiu Reghecampf Jr.

Inițial, pe contul de Instagram al fiului Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf a apărut fotografia însoțită de meaj:

Foto: Captură Instagram / Laurențiu Reghecampf Jr.

Reghe Jr, reacție vehementă în mediul online după ce a aflat de divorțul părinților săi

Știrea inițială: Reghe Jr a avut o reacție devastatoare atunci când tatăl său a confirmat public zvonurile cu privire la divorț.

Fiul lui Reghe și al Anamariei Prodan a postat o fotografie alături de tatăl său, pe Isntagram, însoțită de mesajul „Ai murit pentru mine! Forever!”.

View this post on Instagram

A post shared by @laurentiureghecampfjr

Cum l-a consolat Anamaria Prodan pe Bebeto după ce aflat de divorțul lui Reghe

Imediat ce băiatul a distribuit mesajul pe Instagram, mama sa, Anamaria Prodan a ținut să îl consoleze și să îl încurajeze, având în vedere perioada prin care trece familia. Sexy impresara i-a „explicat” lui Reghe Jr., într-o postare pe Instagram, cât de importantă este familia și susține că Reghe va înțelege, într-o zi, că a „greșit”.

Bebeto a scris pe Instagram, alături de o poză cu Reghe „ai murit pentru mine!”, iar în schimb, Anamaria Prodan i-a transmis băiatului pe care îl are din mariajul cu antrenoul:

„Mami ..❤️tati este într-un moment greu al vieții. Trebuie să-l iubim ! Familia, loialitatea, respect, onoare! Apără-l! TU, ești EL ! NOI suntem EL! FII Puternic BĂIATUL MEU SUPERB ȘI DEȘTEPT ! Cum sunt și surorile tale! Și, iubește-l !! Tu ești EL ! Nu uita niciodată ! CÂNDVA VA ÎNȚELEGE !!! Du-te și caută în el numai lucrurile bune! El este și va rămâne Eroul vieții tale! Pentru noi el va rămâne SOARELE NOSTRU ! DUMNEZEU ÎL VA AJUTA SĂ-ȘI VADĂ GREȘELILE ! EL ESTE MINUNEA FAMILIEI NOASTRE ! Mami !!! CÂINII LATRĂ ,URSUL TRECE! Declarațiile acestea nu îl reprezintă !! Undeva TATI S-A PIERDUT. ..ÎNTR-O LUME URÂTĂ TARE ! Care nu îl reprezintă ! Dar tu lupta pentru tati și nu îți încarcă sufletul cu ură, caci tatăl tău nu știe ce îți face. Puterea și dragostea ta îl vor ajuta! Mama o să fie în spatele lui și în spatele vostru mereu ! ❤️Va iubește mami fără Marginele! Înconjurați-l pe tati cu dragoste”, este mesajul scris se sexy impresară pe Instagram.