Victor Rebengiuc, acid după moartea lui Bogdan Stanoevici: „A căutat-o”

Victor Rebengiuc, acid după moartea lui Bogdan Stanoevici: „A căutat-o

Moartea actorului Bogdan Stanoevici a lansat noi dezbateri și acuzații grave pe tema COVID-19, în spațiul public. După ce Diana Șoșoacă a declarat că fostul candidat la prezidențiale a decedat în urma unei infecții, iar Monica Pop a precizat că este vorba despre efectul SARS-COV-2, Victor Regebengiuc are o abordare radicală.

În opinia lui Rebengiuc, Stanoevici a suportat consecințele propriilor alegeri.

„El a căutat chestia asta, cred că este o știre falsă că a murit din cauza nosocomialelor. Că ar trebui să moară toți cei care se infectează cu așa ceva în spitale. Asta e situația.

Trăim o pandemie, este peste tot, în toată lumea, planeta e bolnavă în momentul de față și toți trebuie să luptăm pentru a scăpa de această nenorocire. De ce să nu ascultăm niște oameni care au posibilitatea să ne dea niște sfaturi bune, pentru că sunt specialiști în domeniu?

În schimb, ascultăm de fel de fel de foști securiști care vin și spun că nu e bine să fie stare de alertă. Cum vine treaba asta?”, a transmis Rebengiuc.

Cine a fost Bogdan Stanoevici

Bogdan Stanoevici a murit la vârsta de 62 de ani, la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, după ce a fost mutat de la spitalul „Sfântul Pantelimon” din București.Stanoevici a candidat la alegerile prezidențiale din 2019, a fost minsitru al Românilor de Pretutindeni în Guvernul Ponta și manager al Circului Metropolitan. În perioada pandemiei, actorul s-a făcut remarcat prin intermediul protestelor cu privire la măsurile anti-COVID-19 impuse de Guvern.

Unii l-au acuzat, alții l-au plâns pe Stanoevici. Printre cei care regretă moartea sa este actrița Laura Cosoi, care a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, la scurt timp de la aflarea nefericitei vești.

Laura Cosoi și Bogdan Stanoevici au jucat împreună în filmul „Cel Ales”.

„M-a susținut, m-a înțeles și pe toata durata filmarilor a dat dovadă de un profesionalism desăvarșit, devenind pentru mine partenerul ideal de joc. Am avut “chimie” cum se spune și uneori ne prindea noaptea la filmari discutînd despre personaje, situații, Franta, comunism, viață…

Nu îmi vine să cred că nu mai ești, Bogdan! Îți mulțumesc și acum, că și acum 6 ani, pentru generozitate! “Cel Ales”ramane proiectul meu de suflet și datorită ție! Să mergi în lumină și Domnul să te primeasca la el!”, a notat Laura Cosoi pe pagina ei de Facebook.