Viviana Sposub nu mai are răbdare: „Burcea, mi-ai scos peri albi!”. Actorul a călcat din nou pe bec

Viviana Sposub nu mai are răbdare: „Burcea, mi-ai scos peri albi!. Actorul a călcat din nou pe bec
Foto: Facebook/Viviana Sposub.

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au o relație tumultoasă și se iubesc ca în serialele mexicane.

Cu toate că ambii au caractere puternice, îndrăgostiții se înțeleg și nu cedează în fața dificultăților. Se pare că cei doi sunt pregătiți să facă pasul cel mare, însă, vedetele mai au de rezolvat niște probleme de cuplu.

Viviana Sposub nu mai are răbdare

„Burcea, mi-ai scos peri albi! (…) Avem așa o conexiune încât gândim la fel, iubim la fel, simțim la fel, așa cum cânta Lidia Buble. Ne potrivim în foarte multe aspecte și de asta cred că suntem în continuare împreună și avem o relație atât de sudată. (…)

Nu se întâmplă între noi să fie probleme, decât cine spală vasele, cine scoate rufele de la spălat”, a explicat Viviana Sposub, în cadrul unui interviu pentru emisiunea „Duet”, citată de Click.

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Ferma”. Partenerii nu se feresc de lumina reflectoarelor și își exprimă sentimentele pe rețelele de socializare.

Viviana Sposub, terorizată de Andreea Bălan

„Eu sunt Viviana Sposub alias spărgătoarea de case, așa că fetelor daca divorțați și apoi vă combinați și fostul soț rămâne liber vreo șase luni, încuiați ușile că vin peste voi și vi-l fur.

De mică m-am visat mireasă, doar că de 1 an și 3 luni Burcea îmi tot zice că mă ia de mireasă și tot de un 1 an și 3 luni, eu aștept…să divorțeze!”, a afirmat vedeta, acum ceva timo, în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil”.

Îndrăgostiții au trecut prin mai multe momente dificile. Relația acestora fiind mediatizată și discutată. Viviana Sposub a avut numeroase conflicte cu Andreea Bălan, ex-partenera lui Burcea. Cele două femei nu se suportă și se ceartă în mediul online.

George Burcea nu se grăbește să facă pasul cel mare

Partenerii au planuri serioase și vor să devină părinți, însă, mai au de rezolvat anumite probleme. Se pare că apariția unui nou membru de familie se mai lasă așteptată.

”De la mine și George vă puteți aștepta oricând la surprize! De toate felurile! Lăsând gluma la o parte, etapa în care noi ne aflăm acum nu e tocmai cea mai potrivită pentru pasul acesta. Dar ne dorim copii împreună și voi fi tare fericită să vă anunț atunci când acest lucru se va întâmpla”, a precizat Viviana Sposub pentru viva.

Urmăriți B1TV.ro și pe