Vlad Gherman, dezvăluiri cutremurătoare despre Cristina Ciobănașu, la 2 ani de la despărțire: „Am fost sceptic”

Vlad Gherman, dezvăluiri cutremurătoare despre Cristina Ciobănașu, la 2 ani de la despărțire: Am fost sceptic
Foto: Instagram/Vlad Gherman.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au fost unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi s-au despărțit după 9 ani de relație. Ex-partenerii și-au găsit liniștea în brațele altor persoane. Cristina se iubește cu  Alexandru Mureșan, iar Vlad cu Oana Moșneagu.

Vlad Gherman a suferit enorm

Cu toate acestea, cei doi au continuat să lucreze împreună și colaborează în diferite proiecte de televiziune. Într-un interviu, Vlad a vorbit despre relația sa cu fosta parteneră la 2 ani după despărțire și despre cum se raporta la ideea de a rămâne prieteni.

„Într-adevăr, eu am fost sceptic la început în raport cu acest lucru. Da, știam că voi continua să lucrez cu ea (Criss) în serialul ‘Adela’ sau pentru emisiunea de pe ‘Happy Channel’, dar mă gândeam că asta mă va face să trec și mai greu peste relația noastră.

S-a dovedit că nu a fost așa, din contră. Faptul că am continuat să lucrăm împreună și că nu a fost o ruptură totală post-despărțire m-a ajutat să mă vindec mult mai repede și sănătos. Da, acum, la doi ani de la evenimentul ăla, suntem prieteni; ne ajutăm când putem, ne sfătuim în privința anumitor lucruri și continuăm să lucrăm împreună”, a dezvăluit actorul.

Actorul și-a găsit liniștea în brațele Oanei Moșneagu

În cadrul aceluiași interviu, Vlad Gherman a vorbit și despre începutul poveștii de dragoste cu Oana Moșneagu. În cazul lor, actorul a fost cel care a făcut primul pas, iar lucrurile au decurs natural între cei doi.

„Cred cu tărie că, după orice relație, indiferent de durata ei, e sănătoasă o perioadă de conștientizare și „procesare”, o perioadă în care să stai tu cu tine și să reevaluezi tot ce s-a întâmplat.

Eu am trecut prin perioada aia și, dintr-un punct, am trecut chiar cu Oana prin ultima parte a acelei perioade, tocmai pentru că și ea trecuse printr-o despărțire.

Treptat, am început să ne dăm seama că suntem pe aceeași lungime de undă și… cred că eu am fost cel care și-a luat inima în dinți și i-am propus Oanei să încercăm. Ea evident că nu mi-a putut rezista și m-a sărutat pătimaș și aia a fost (glumesc), deși… chiar sunt irezistibil.

Aoleu, numai prostii spun aici! Totul s-a întâmplat natural și uite-ne aici!”, a afirmat Vlad Gherman pentru viva. 

Urmăriți B1TV.ro și pe