„Vocea României”, scoasă din grila de programe de la Pro TV. Iată moitvul schimbării din această toamnă

„Vocea României”, scoasă din grila de programe de la Pro TV. Iată moitvul schimbării din această toamnă
Sursa foto: Facebook

„Vocea României”, unul dintre cele mai îndrăgite show-uri muzicale de la noi va fi scoasă din grila de programe de la Pro TV pentru anul acesta, informează Huff.ro. Astfel cei patru jurați nu își vor mai da întâlnire cu publicul începând din toamna. Motivul se pare că este unul la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Emisiunea de la Pro TV nu va avea o ediție în toamna acestui însă formanul nu ar mai putea fi realizat. Echipa de producție nu a mai putut realiza preselecțiile pentru noul sezon al show-ului.

„Vocea României” scoasă din grila de programe în această toamna

Pentru iubitorii show-urilor de talente muzicale, anul 2020 vine cu o veste mai puțin plăcută. Emisiunea „Vocea României” ar putea fi scoasă din grila din toamnă, potrivit sursei citate anterior. Motivul se pare că nu ține de rezultatele show-ului de pe micul ecran, „Vocea Romîniei” fiind unul dintre cele mai urmărite show-uri de talente muzicale din țara noastră.

Preselecțiile pentru emisiune nu s-au putut fi organizate, iar astfel ediția din toamnă ar putea fi anulată. Jurații Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu și Smiley neavând concurenți pe care să îi aleagă și mai apoi să îi antreneze.

Până acum, „Vocea României” s-a bucurat de nouă sezoane și nouă câștigători. De-a lungul celor nouă ani, Ștefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chițu, Tiberiu Albu, Cristina Bălan, Teodora Buciu, Ana Munteanu, Bogdan Ioan și Dragoș Moldovan au ocupat primele locuri. Ca antrenor, Tudor Chirilă a obținut patru victorii (2014, 2015, 2016 și 2019) în timp ce Smiley a avut trei concurenți ce au plecat acasă cu marele premiu, în 2011, 2017 și 2018.

Show-ul revine în 2021

Chiar dacă show-ul nu se va face anul acesta, după cum scrie sursa citată anterior. Emisiunea ar urma sp revină pe micul ecran anul următor, în 2021 tot din toamnă, când se vor putea organiza preselecțiile, dacă situația o va permite.

Formaul „The Voice” modificat la nivel internațional

Formaul producției de la Pro TV este cel internațional, al emisiunii „The Voice”. În timpul pandemiei, chiar și formatul internațional „The Voice” a suferit modificări, fiind anulate galele live și înlocuite cu sesiuni filmate de acasă, relatează Variety. Astfel, singurul prezent în platoul emisiunii a fost Carson Daly, care a filmat fără un public în platou. Jurații Kelly Clarckson, Blake Shelton, Nick Jonas și John Legend au apărut în emisiune, filmând însă din confortul propriului cămin.

„Românii au talent” a schimbat formatul pentru finală

Emisiunea „Românii au Talent” a încheiat ediția cu numărul 10 cu o finală puțin atipică. Formaul nu a mai avut galele live. Smiley și Pavel Bartoș s-au aflat în platoul emisiunii, însă concurenții și jurații au participat la show „de acasă” prin video.

Câștigătorul ediției din acest an este Radu Palaniță, mecanicul auto în vârstă de 44 de ani care a impresionat jurații cu vocea sa. În timpul audițiilor, Radu a primit trofeul „Golden Buzz” din partea lui Florin Călinescu. Aseară, el a aflat că este fericitul câștigător al marelui premiu, de 120.000 de euro.