Will Smith a demisionat de la Academia Oscarurilor, după incidentul controversat în care a fost implicat și Chris Rock (VIDEO)

Will Smith a demisionat de la Academia Oscarurilor, după incidentul controversat în care a fost implicat și Chris Rock (VIDEO)
Will Smith, la Premiile Oscar din 2022 / Foto: Hepta.ro

Will Smith a demisionat de la Academia Oscarurilor. Actorul a luat decizia după ce l-a pălmuit pe Chris Rock la Gala premiilor Oscar, pentru ca acesta a făcut o glumă legată de soția sa.

Academia americană de film a declanșat o anchetă disciplinară pentru derapajul actorului.

Will Smith a demisionat de la Academia Oscarurilor

Actorul de la Hollywood a transmis un nou mesaj prin care își cere scuze pentru gestul pe care la făcut la Premiilor Oscar din 2022, iar ulterior și-a anunțat demisia de la Academia Oscarurilor.

Lista celor pe care i-am rănit este lungă şi îi include pe Chris, familia lui, mulţi dintre prietenii mei dragi şi apropiaţi, toţi cei care au fost în public sau au privit de acasă.

Demisionez din calitatea de membru al Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice şi voi accepta orice consecinţe pe care consiliul de administrație le va considera potrivite. Am trădat încrederea Academiei. Am privat alţi candidaţi şi câştigători de şansa de a sărbători munca lor extraordinară. Am inima zdrobită”, a transmis starul american.

Scandalul de la gala Oscarurilor de duminică seara a fost declanşat de o glumă a lui Chris Rock despre capul ras al soţiei lui Smith, Jada Pinkett Smith, care suferă de alopecie despre care ea a dezvăluit că suferă în urmă cu câţiva ani.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Will Smith, reacție agresivă la adresa lui Chris Rock

Un moment tensionat a avut loc la Gala Premiilor Oscar din 2022. Will  Smith l-a pălmuit pe actorul Chris Rock, chiar pe scena Teatrului Dolby din Los Angeles.

Un videoclip în care Will Smith în lovește pe Chris Rock, pe scena Premiilor Oscar, a devenit viral în mediul online. Motivul pentru care vedeta din King Richard ar fi recurs la acest gest este o glumă, pe care Rock ar fi făcut la adresa soției sale.

Chris Rock a făcut o glumă referitoare la soția lui Will Smith, Jada Pinkett Smith având o serie de probleme de sănătate ce au condus la pierderea părului.

Urmăriți B1TV.ro și pe