"A organizat o mascaradă". Traian Băsescu, furios pe nominalizarea lui Mihai Tudose: Klaus Iohannis era înțeles cu Liviu Dragnea dinainte de consultări (VIDEO)

"A organizat o mascaradă". Traian Băsescu, furios pe nominalizarea lui Mihai Tudose: Klaus Iohannis era înțeles cu Liviu Dragnea dinainte de consultări (VIDEO)

Decizia președintelui Klaus Iohannis de a accepta nominalizarea coaliției PSD-ALDE pentru funcția de premier și de a îl nominaliza pe Mihai Tudose a atras furia lui Traian Băsescu.

Fostul președinte al României îl acuză pe actualul că a făcut o mascaradă din consultările de la Palatul Cotroceni și că deja negociase numirea cu Liviu Dragnea în weekend.

"Protestez pentru mascarada în care am fost atras de preşedintele României. Iohannis a făcut cel mai urât lucru pe care l-a făcut un preşedinte de la Revoluţie încoace. A simulat negocieri, deşi negociase cu Liviu Dragnea finalul negocierilor. Dragnea a avut trei discuţii în week-end propunându-i succesiv trei premieri. Carmen Dan a fost respinsă de Iohannis, la Mihai Fifor a spus că nu îl acceptă că l-a mai respins o dată. Iohannis devine un farseur. E greu de spus de ce a făcut aşa ceva.

Se puteau face al doilea rând de consultări. Dacă era o urgenţă de ce a fost în week-end la Sibiu. S-a odihnit la Sibiu şi l-a lovit urgenţa luni. Luaţi declaraţia lui Iohannis cu plagiatorii şi vedeţi dacă corespunde portretului robot al şefului statului. A spus că nu are ce căuta în viaţa politică cine a plagiat. Îşi demolează singur generaţia tânără care l-a susţinut pe facebook. Demolează şi OUG 13.

Nu mi-am permis niciodată să falsific consultările. A organizat o mascaradă sub cupola Palatului Cotroceni. Totul este o demagogie. Sunt furios pentru mascarada în care m-a atras astăzi actualul preşedinte. A rămas doar Tudose ăsta. Eu mi-am făcut datoria de opozant de bună credinţă. Pentru că simţeam ceva, înainte să iasă presa, am spus că vă dăm o veste proastă. Avem un candidat. Nu am primit niciun răspuns. M-a şocat că PNL nu a mers cu un candidat. Mă simt înşelat de preşedintele ţării. Putea să aibă decenţa să spună să nu veniţi ca să nu vă implic într-o mascaradă", a tunat Băsescu.

"A organizat o mascaradă". Traian Băsescu, furios pe nominalizarea lui Mihai Tudose: Klaus Iohannis era înțeles cu Liviu Dragnea dinainte de consultări

#DIRECT_ONE_61y95d#

Ultima oră