Adrian Țuțuianu, proaspăt exclus din PSD, anunță cum ar vota la moțiunea de cenzură

Adrian Țuțuianu, proaspăt exclus din PSD, anunță cum ar vota la moțiunea de cenzură

Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu au fost excluși, luni, din PSD. Cu toate acestea, senatorul Țuțuianu a susținut că nu va vota niciodată o moțiune de cenzură împotriva unui Guvern al PSD.

„Am spus foarte clar, nu voi vota niciodată o moţiune de cenzură împotriva unui Guvern al Partidului Social Democrat. Dacă îmi voi schimba poziţia vreodată, am să vă anunţ din timp”, a afirmat Ţuţuianu, potrivit Agerpres.

„Domnul Paul Stănescu a fost în sală, doamna Firea am văzut că a făcut o scrisoare pe care a dat-o publicităţii în această zi, o scrisoare care cred eu că e suficient de explicită cu privire la poziţia domniei sale. Sunt foarte mulţumit de faptul că zece colegi, nu nouă – am renumărat după ce s-a terminat şedinţa – dintre cei care au semnat scrisoarea noastră în urmă cu o lună şi ceva de zile, au votat şi astăzi împotriva excluderii noastre din partid. Sunt dezamăgit de prestaţia altor colegi, sunt dezamăgit şi de punctele de vedere pe care le-au exprimat unii dintre ei, dar asta este, este un bun prilej să cunoşti oamenii şi să îi reevaluezi. Pentru că, până la urmă, momentul acesta foarte dificil îţi dă posibilitatea să vezi cam cum sunt cu adevărat unii dintre colegi”, a mai spus Adrian Țuțuianu.

În ședința de luni a Comitetului Executiv Național al PSD, Liviu Dragnea a reușit să scape de doi dintre contestatarii săi. Este vorba despre secretarul general al PSD, Marian Neacșu, și de liderul de la Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, care au fost excluşi din partid cu majoritate de voturi.