Adriean Videanu: Programul de guvernare USL, o colecție de erori. Probabil l-a scris portarul de la PSD

Adriean Videanu: Programul de guvernare USL, o colecție de erori. Probabil l-a scris portarul de la PSD

Liderul PDL București, Adriean Videanu, a susținut marți o declarație de presă pe marginea programului de guvernare USL, pentru anii 2012-2016, apreciind că documentul este „o colecție de erori și minciuni”.

„Înțeleg de ce refuză dezbatarea publică, pentru că nu au un program de guvernare în adevăratul sens al cuvântului. USL dorește să câștige alegerile mințindu-i în continuare pe români, iar programul este o colecție de erori, minciuni și bune intenții care din păcate nu au acoperire cu resurse. Ar fi trebuit prezentat și bugetul pe 2013 ca să vedem care sunt resursele pe care le alocă pentru promisiunile pe care le fac. Probabil portarul de la PSD l-a scris. Programul este impregnat cu acuze la adresa adversarului politic”, a spus Videanu.

Acesta a vorbit și despre datoriile Hidroelectrica și Oltchim.

„Cei din USL Introduc termenul de băieții proști care au reușit să aibă o pierdere de peste 100 de milioane de euro la Hidroelectrica. Ei spun că au salvat Oltchimul, să se ducă Victor Ponta la Râmnicu Vâlcea să le spună oamenilor asta, să vedem ce reacție au”, a mai spus Videanu.

Vezi AICI câteva dintre obiectivele USL.

Videanu: Programul de guvernare USL, o colecție de minciuni

Embed:
Ultima oră
07:23 - Ministrul Tanczos Barna (UDMR) recomandă lemnele pentru încălzirea românilor pe timpul iernii: „Nu e nicio rușine”
00:05 - Președintele Croației a semănat confuzie cu amenințarea că va retrage trupele din NATO, pe fondul crizei dintre Rusia și Ucraina. Ce a declarat Zoran Milanovic
23:58 - De ce a părăsit Andreea Tonciu Survivor România 2022. A avut nevoie de intervenția medicului, cu puțin timp înainte de eliminare
23:50 - DSP-urile sunt în colaps. Pacienții se vindecă de Covid până să le răspundă cineva solicitărilor
23:43 - Boris Johnson: Dacă Rusia va invada Ucraina, fiii multor rusoaice nu se vor mai întoarce acasă. Rezistența ucraineană va fi feroce, iar Marea Britanie va mări numărul militarilor din cadrul NATO (VIDEO)
23:27 - Adela Popescu, glume pe seama vârstei lui Răzvan Fodor: Îmi dau seama că nu e chiar așa de rău. Cum a reacționat actorul
23:24 - Administrația Biden a retras oficial ordinul privind vaccinarea obligatorie în marile companii. Actul normativ fusese blocat de Curtea Supremă a SUA
23:06 - Un grup comercial american taie din avântul sancțiunilor anunțate de Biden. “SUA ar trebui să ia în considerare noi prevederi legale”
23:02 - Florin Piersic a plecat din România, la 86 de ani. Motivul pentru care a părăsit țara și cine îl însoțește  
22:52 - Cristian Diaconescu: NATO și SUA au spus foarte clar că la o eventuală invazie a Rusiei în Ucraina răspunsul nu va fi unul militar / Reacția Alianței de sprijin în caz de criză diferă între Marea Baltică și Marea Neagră (VIDEO)