Alexandru Kocsis, replică la apelul liderilor PNL care îl susțin pe Florin Cîțu: E doar un mesaj copy-paste. Să îi ”recomanzi” lui Ludovic Orban o ”ieșire onorabilă din campanie” arată disperare

Alexandru Kocsis, replică la apelul liderilor PNL care îl susțin pe Florin Cîțu: E doar un mesaj copy-paste. Să îi ”recomanzi” lui Ludovic Orban o ”ieșire onorabilă din campanie” arată disperare
Foto: Alexandru Kocsis / Facebook

Alexandru Kocsis, deputat PNL de Iași, a susținut, marți, că mesajul lansat de mai mulți lideri PNL prin care e criticat președintele Ludovic Orban nu reprezintă nimic altceva decât „un mesaj copy-paste de care ar trebui să ne fie jenă”.

Kocsis a remarcat faptul că semnatarii comunicatului, în fapt, nu au avut ceva concret să-i reproșeze lui Orban. În opinia sa, aceștia sunt disperați și lipsiți de realism.

Alexandru Kocsis, replică pentru liderii PNL care au semnat apelul anti-Orban

„Așa-zisul comunicat, dat astăzi de colegii din echipa lui Florin Cȋțu, nu spune nimic concret. Nu găsești nicăieri scris negru pe alb ce i se reproșează lui Ludovic Orban, ce a făcut omul, ce anume din ce a spus a deranjat așa de tare.
Este doar un mesaj copy-paste de care ar trebui să ne fie jenă. Cu acest mesaj au mai dat o lovitură celor 18% la care ne-au adus din data de 30 mai și până astăzi.

Să îi „recomanzi” lui Ludovic Orban o „ieșire onorabilă din campanie” arată disperare și lipsă de realism”, a scris Alexandru Kocsis, pe Facebook.

El i-a îndemnat apoi pe colegii săi liberali să răspundă la două întrebări:

  • Cum am ajuns de la 25-26% la 18% în doar două luni și jumătate?
  • Credeți că omul alături de care noi toți am reconstruit partidul, în 4 ani de zile, ne-a adus atât de jos sau ambiția lui Florin de a conduce cu orice preț, deși nu are experiența, cunoștințele și abilitățile necesare pentru a înțelege Partidul Național Liberal? Voiam să trec și vechimea, dar a zis Ludovic Orban, cel pe care îl blamați, că este de acord să primească derogare.

„Dacă aveți vreo dificultate în a răspunde la cele două întrebari recomand cu căldură să vă inspirați din răspunsurile pe care le-ați primit la postarea voastră de astăzi. Stand up comedy și probabil încă două procente în minus pentru noi. Vă mulțumim, #echipacâștigătoare!”, a mai scris Alexandru Kocsis, pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe