Alexandru Petrescu (PSD): Clotilde Armand, un primar fără realizări până acum în sectorul 1, continuă să recurgă la aceleași tertipuri populiste

Alexandru Petrescu (PSD): Clotilde Armand, un primar fără realizări până acum în sectorul 1, continuă să recurgă la aceleași tertipuri populiste
Foto: Facebook @ Alexandru Petrescu

Alexandru Petrescu, vicepreședintele PSD Sector 1, o critică pe Clotilde Armand și spune că primarul USR a pornit „o veritabilă vânătoare de vrăjitoare, în speranța că va suplini capitalul ei politic în prăbușire după dezastrul administrativ pe care l-a adus”.

Alexandru Petrescu (PSD), despre Clotilde Armand (USR): „Așa cum ne-a obișnuit, primarul de sector preferă scandalul public, ultra-mediatizat, gălăgia și acuzațiile aruncate în toate părțile”

„Clotilde Armand, un primar fără realizări până acum în sectorul 1, continuă să recurgă la aceleași tertipuri populiste: amenință cu pedepsirea funcționarilor ineficienți din Primăria Sectorului 1. Un demers de PR care prinde la o parte a publicului, dar care este invalid cât timp nu se schimbă sistemul administrației publice per total. După un mandat de consilier local, actualul Primar al Sectorului 1 a descoperit evidența, anume că unele angajări se fac politic. Cu o floare nu se face primăvară. Sancționarea unor funcționari în baza presupusei apartenței politice dacă nu sunt din gașca USR nu schimbă situația de fapt, constituind o abordare reactivă, nu proactivă”, a scris vicepreședintele PSD Sector 1, marți, pe Facebook.

Alexandru Petrescu spune că primarul Clotilde Armand, în loc să se dedice rezolvării problemelor reale și urgente ale locuitorilor din sector, „preferă scandalul public, ultra-mediatizat, gălăgia și acuzațiile aruncate în toate părțile”.

„În lipsa activității cu valoare adăugată pentru cetățenii sectorului 1, Clotilde Armand se ocupă cu o veritabilă vânătoare de vrăjitoare, în speranța că va suplini capitalul ei politic în prăbușire după dezastrul administrativ pe care l-a adus. Așa cum ne-a obișnuit, primarul de sector preferă scandalul public, ultra-mediatizat, gălăgia și acuzațiile aruncate în toate părțile, în loc să se dedice rezolvării problemelor reale, palpabile, sistemice și urgente ale locuitorilor din sectorul 1.